Diyorum ya boş cidden. Yer ver deyip Hamilton'a çarpar Vers olsaydı bak sen o zaman görürdün cümbüşü cezaları...Gerçekten vers niye ceza aldı, ceza alacaktı madem neden sırasını verdi hamiltona
La adam neden duruyor? Yol ver diyorlar, sanki tam gaz gidiyordu da aniden frene bastı. Hamilton bir defa yavaşlıyor sonra gelip çarpıyor.Vers break-test yaptığı için ceza yedi. Hamilton'ın hatası yok. Yolun ortasında duruyor bir de. Neyse ki her şeyi çok iyi biliyoruz da lobi var deyip geçebiliyoruz. Fanatizm kötü şey.
Cidden Ham sacma açıklaması yüzünden mi oldu sanıyorsun. Vers bilerek yavaşlıyor ki Ham onu geçince hava koridoruna girip onu tekrar gecmek. Ham haberi yoktu Vers ona yerini geri vereceği o yüzden break test yaptığını sandı. Belliki çok hakim değilsin ama duyduğun bir söz üzerine insanları Fanatiklikle suçluyorsun.Vers break-test yaptığı için ceza yedi. Hamilton'ın hatası yok. Yolun ortasında duruyor bir de. Neyse ki her şeyi çok iyi biliyoruz da lobi var deyip geçebiliyoruz. Fanatizm kötü şey.
Aynen Hamilton dedi diye diyorum. Siz cidden dinlemiyorsunuz ya da Serhan Acar dile getirmedi bilemiyorum. Yabancı spikerler de söyledi diyeceğim de şimdi de onlar zaten İngiliz lobisi dersiniz.Cidden Ham sacma açıklaması yüzünden mi oldu sanıyorsun. Vers bilerek yavaşlıyor ki Ham onu geçince hava koridoruna girip onu tekrar gecmek. Ham haberi yoktu Vers ona yerini geri vereceği o yüzden break test yaptığını sandı. Belliki çok hakim değilsin ama duyduğun bir söz üzerine insanları Fanatiklikle suçluyorsun.