Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Wake up babe, new meme template just dropped.
2578 pit-stop yapılan yarıştan sonra ben:

içeceğimi cipsimi, mısırımı aldım yarışı izliyordum tabii ki :D
Lando yine ağladı hahsdh
Gelecek yıl umarım Redbull'la şampiyonluk için kapışacak kadar geliştirebilirler aracı. Bu pilotlarla çok keyifli bir şampiyona olur. :D

Wake up babe, new meme template just dropped.
2578 pit-stop yapılan yarıştan sonra ben:

Gelecek yıl umarım Redbull'la şampiyonluk için kapışacak kadar geliştirebilirler aracı. Bu pilotlarla çok keyifli bir şampiyona olur. :D
Biraz yaklaşırlarsa takım şampiyonlugunu alırız. Perez hala ceza yiyor, bu perezle olmaz bu iş :D
Norrisi ciddi mücadelede görmek istiyorum, ağlaklık yaptığı kadar o durumu kaldırabilecek mi görürüz o zaman.

Biraz yaklaşırlarsa takım şampiyonlugunu alırız. Perez hala ceza yiyor, bu perezle olmaz bu iş :D
Norrisi ciddi mücadelede görmek istiyorum, ağlaklık yaptığı kadar o durumu kaldırabilecek mi görürüz o zaman.
Perez kesin yolcu ya, gelecek yıl da burada kalması mümkün değil. Muhtemelen Ricciardo gelecek ama o da gelse dediğin gibi takım şampiyonluğunu alacağınızı düşünüyorum. :D
Norris, Mclaren'in kazanma şansı olan her yarışta bir sorun yaşıyor. Baskıyı kaldıramıyor gibi görünüyor şimdilik, o yüzden rekabetçi bir araçla bir sezon yarışmasını ben de çok istiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık