Startla finişi izleyebildim sadece, kaçırdım o kısmı. :/Yarış esnasında spiker söyledi zaten. Özel olarak porselen bilmem ne diye anlattı 2-3 dakika.
Startla finişi izleyebildim sadece, kaçırdım o kısmı. :/Yarış esnasında spiker söyledi zaten. Özel olarak porselen bilmem ne diye anlattı 2-3 dakika.
Kıskanıyorsa 7 kez dünya şampiyonu olduğu için olabilir ama tam @Sir Crocodile 'a sorulacak soru bu. xDBen yeni yeni başladım f1 takip etmeye. En son Raikkonen tutardık İstanbul'u falan kazanmıştı. Bir şey sormak istiyorum.
Alonso neden Hamilton'u kıskanıyor?
Hazır yokken sorayım dedim. 2007'de Hamilton bunu aynı araçta tokatladığı için olabilir mi?Kıskanıyorsa 7 kez dünya şampiyonu olduğu için olabilir ama tam @Sir Crocodile 'a sorulacak soru bu. xD
Hem de çaylak yılında.Hazır yokken sorayım dedim. 2007'de Hamilton bunu aynı araçta tokatladığı için olabilir mi?
zaten kimi candır, kimi bıraktığından beri f1in de tadı yok. Ferrari mclaren Kimi bir başkaydı. Gördüğüm en büyük saf yetenek sahibiBen yeni yeni başladım f1 takip etmeye. En son Raikkonen tutardık İstanbul'u falan kazanmıştı. Bir şey sormak istiyorum.
Alonso neden Hamilton'u kıskanıyor?
Ben o yıllarda çocuk olduğum için isminden ötürü seviyordum. Yarışta kazanıyordu...zaten kimi candır, kimi bıraktığından beri f1in de tadı yok. Ferrari mclaren Kimi bir başkaydı. Gördüğüm en büyük saf yetenek sahibi