İlk 6 sırada 6 farklı takım var. Bayağı ilginç aslında ama geçişler kolaylaştığı için perez ve leclerc yükselebilir belkiÇok ilginç bir sıralama turu oldu. Verstappen'i atsak kalanlar da müthiş yakın. Cezalar da çıkabilir. Hamilton 2. Olmalıydı bence bugün, son turunu beğenmedim. Yarın bir tuhaflık olmazsa şöyle bir sonuç bekliyorum:
Verstappen
Hamilton
Sainz
Hamido ilk 5e giremez gibiÇok ilginç bir sıralama turu oldu. Verstappen'i atsak kalanlar da müthiş yakın. Cezalar da çıkabilir. Hamilton 2. Olmalıydı bence bugün, son turunu beğenmedim. Yarın bir tuhaflık olmazsa şöyle bir sonuç bekliyorum:
Verstappen
Hamilton
Sainz
Leclerc'e doping testi yapmışlar bir de. Bunlar yarın kırmızı bayrak çıkartır.İlk 6 sırada 6 farklı takım var. Bayağı ilginç aslında ama geçişler kolaylaştığı için perez ve leclerc yükselebilir belki
Verstappen ile ilk virajda birbirlerine girerse ilk beş, mümkün.Hamido ilk 5e giremez gibi
Vers ilk virajdan sonra 10 saniye fark atar herkeseLeclerc'e doping testi yapmışlar bir de. Bunlar yarın kırmızı bayrak çıkartır.
Verstappen ile ilk virajda birbirlerine girerse ilk beş, mümkün.
Hamilton bir sıra yükseldi bile. Şimdi Sainz düşünsün. Oradan bir teknik arıza çek.Vers ilk virajdan sonra 10 saniye fark atar herkese
Sainz için kolay bir eşleşme, arabada sorun çıkmazsa tabiiHamilton bir sıra yükseldi bile. Şimdi Sainz düşünsün. Oradan bir teknik arıza çek.