Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Yarışın özetini izleyebildim sadece de kırmızı bayrak mantıklı çünkü içeride kocaman vinç var. Olay çok olmuş ama yarışın kendisinde olan olaylar sıfırlanmış en son. Yoksa 2 aston martinde büyük yara almış olacaktı ucuz kurtulmuşlar

Nasıl onaylamışlar bunu yahu. Doğru ayarı tutturamadık diye ağlıyorlar her hafta. Parc Ferme hangi noktada geçerli olacak? Bir de madem bu kadar detaylı şeylere giriliyor, F2'deki gibi sıralamadaki ilk on kişi tersten dizilsin de öyle yarışsınlar sprint yarışta. Meeh.

Türk Alonso'ya gerekli dersi verdik. 10. başlayıp 5 turda 1. oldum. Araçlar eşit, kişiler gerçek. Dereceli oyun. Maalesef LoL gibi oyunlarda insanların kanser olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bir de bu camiadaki yarışları görmeniz lazım. Bu sebeple de lisans notları, yerleri düşük oluyor. Bu yarış kazadan beladan kurtulmayı başarıp işime bakınca hak edilmiş bir galibiyet aldım. :oleyo:

Buysa başka yarıştan. F1'i seven herkesin izlemesi gereken harika bir switchback. Bugün 10 kere izledim. :oleyo2:

Not: Oyun Dünyamız'a atsam da olurdu ama esas ilgilileri burada diye buraya atıyorum.

Türk Alonso'ya gerekli dersi verdik. 10. başlayıp 5 turda 1. oldum. Araçlar eşit, kişiler gerçek. Dereceli oyun. Maalesef LoL gibi oyunlarda insanların kanser olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bir de bu camiadaki yarışları görmeniz lazım. Bu sebeple de lisans notları, yerleri düşük oluyor. Bu yarış kazadan beladan kurtulmayı başarıp işime bakınca hak edilmiş bir galibiyet aldım. :oleyo:

Buysa başka yarıştan. F1'i seven herkesin izlemesi gereken harika bir switchback. Bugün 10 kere izledim. :oleyo2:

Not: Oyun Dünyamız'a atsam da olurdu ama esas ilgilileri burada diye buraya atıyorum.
Viraja güzel girdin, Hamilton gibi dışarıyı kapatmışsın görse gurur duyardı :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık