Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Şu Stroll Alonso’ya yaptığını şimdi Vettel’e mi deniyor yoksa ben mi yanlış gördüm. İnanılmaz gerçekten.
2 yıldır belki 10 defa aynı salaklığı yaptı. Eskiden verstappen de aynısını yapardı. Vers bıraktı 2 kez dünya şampiyonu oldu, bu ne idiğü belirsiz vetteli iki yıldır biçmeye çalışıyor. Geçen yıl rusyada yaptığına bakın anlarsınız orada daha da malca hareket yapıyor.

Doğru anladıysam Perez, Verstappen için, "Gerçekte nasıl biri olduğunu gösterdi." manasında bir şey söyledi. Hep gösteriyordu ama yeni görüyorsan senin saflığın kardeşim.

Mercedes’e tebrikler en çok da Russel’a, muazzam bir yarış çıkardı.
Geriden de başladığında biraz dikkatlı sürmeyi başarırsa çok büyük potansiyeli var.
Yarıştan önce Hamilton’un sponsor olduğu tattan birkaç tane almıştım.
Acaba istemeden Mercedes'i mi boostladım:D

Leclerc arada 4 saniye varken yer isteyip Sainz’ı podyumdan etmek istemesi de ayrı bir olay.
Hadi Checo gibi podyum dışında veya dibinde olsan anlayacağım da böyle bir durumda bunu diretmesi gereksizdi.

Max-Checo olayına ise şaşırmadım. Checo’nun yer istemesi çok normal ve doğal bir şey ama herkes bir David Coulthard değil.
Max’ın maalesef kişiliği bu, seven sever sevmeyen sevmez. Takımı vezir de eder rezil de.

Verstappen yine rahat bir galibiyet aldı.
Ferrari stratejisi ilk defa işe yaradı diyeceğim ama Hamilton savunma yapmamış olsa Perez geçerdi gibi gözüküyor. Geçen senenin buruk intikamı hikâyesi çıkar buradan belki Netflix'e. Hamilton çok farklı sorunlar yaşadı yarış boyunca ve muhtemel sebebi de Sainz oldu. Hamilton yerini vermemeliydi bana kalırsa çünkü Sainz, Hamilton'a yol bırakmadı ama bir önemi yok. O olay yaşanmasaydı podyum görebilirdi belki, yine önemi yok. Alonso ve Hamilton donut yapamadılar Vettel ile birlikte. Hamilton'ın yarışa devam edememesiyle birlikte Vettel puan aldı, bu da olumlu... Kaşla göz arasında en hızlı tur Norris'te kaldı sanırım. Karne gününden hâllice bir son yarış oldu. Aşağı yukarı ne olacağı belliydi lakin birkaç kısmen önemli detaylarla yarışa tutunduk. 15 hafta bekleme zamanı şimdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık