Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Malesef formula 1 de çok ciddi şekilde değişmeye başladı, bu yeni sosyal medya gücü ve buradan beslenen neslin taleplerini yerine getirenler her şeyi bozdukları veya değiştirdikleri gibi burayı da değiştiriyorlar. Kaos iyidir çünkü ilgi reklam ve para getirir. Biz de iyi pilotluğu ve harika stratejileri, mühendislikleri, adil çekişmeleri değil, dedikoduları takip ederiz.

Neyse El plan 2007de olacaktı, o zaman alsaydı 2008de de alırdı, 4 şampiyonluk cepte olurdu.

Geçen Ferrari'ye saydırdım ama onlar bile Alpine kadar kötü yönetilmiyor, akıl alır gibi değil. Piastrinin ellerinde olduğunu düşünerek Alonso gibi bir adama gerekli saygıyı göstermiyorsun, oyalıyorsun ve resmen ikili oynuyorsun elinden kaçırıyorsun. Sonra kimsenin haberi olmadan gelecek yılki pilotum Piastri diyorsun, onuda elinden kaçırıyorsun. Fena rezil oldular.

Piastriyi anlıyorum McLaren daha potansiyelli bir takım Alpinenin F1 de uzun süreler kalıp kalmayacağı bile meçhul, ancak Norris'in etrafında kurulan bir takımda ne kadar mutlu olur istediğini alır bilemiyorum. Norris de çok yetenekli bir pilot hatta bir star kolay yenilecek biri değil. Ric durumuna düşebilir ve bu tercihin altında ezilebilir. Bu tercih onu bir şampiyona mı çevirecek yoksa orta sıra takımlarının değişilmez pilotu mu olacak göreceğiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık