Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

İnanılmaz yarıştı ya. Ferrari1-2 olur denilirken Verstappen 10.sıradan liderliğe geldi. Mercedes yine çifte podyum yaptı. Ferrari taraftarı olmadığım her güne şükrediyorum.

Ferrari beni şaşırtmamaya devam ediyor. Bu takımdan hayır bekleyen üzülür, gidin başka takıma. Orta sıra takımına gidin kafa rahat yarışın, bu takımla şampiyonluk zor...

Keşke yağmur yağsaydı, o kadar ''Yağmu beklentisi'' ve ''%60 yağmur beklentisi var'' diye konuştular. Yarış başlangıcı beklediler, 30 dk beklenmiyor son turlar dediler yine bir şey olmadı. Yağmur olsaydı çok daha zevkli bir yarış olurdu, kötü oldu...

Red Bull’ların ilerleyişi olsun, Ferrari vs Mercedes olsun izlemesi zevkli bir yarıştı.
Bunu üzülerek söylüyorum ama Ferrari bu sene şampiyon olmayı hakketmiyor.

Önceden de dediğim gibi şampiyon olacak sürücü her şeye rağmen takımıyla bütün engelleri aşar. Max elemelerde motor sorunu yaşayıp 10. başladı ardından spin atmasına rağmen yolda kalıp yine liderliğe yükselmesini bildi. Böylesini izledin mi işte bu şampiyon olabilecek adam diyorsun.
Mercedes kadar ağlayan zırlayan ve ona rağmen iyi sonuç çıkaran takım görmedim.
Lastikler ısınmadığı için tek tur sıralamalarda yavaş kalıyoruz deniyordu ama Russel'a bakarsak hiç de öyle değilmiş.
Russel pole alıyor, Hamilton’da yarışta art arda en hızlı turları alıyor.
Araçları gayet iyi hatta tank gibi inanılmaz dayanıklılığı var aracın.
Bundan bir iki tık hızlısıyla engelsiz şampiyon olunur zaten. Kötüyüz kötüyüz diyip Ferrari ile olan puan farkını kapattılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık