Historia 24 Tem 2022 #1,231 Reji neden Sainz ve Magnussen'i göstermiyor? Adamlar 8 sıra ilerledi geçişlerini görseydik bari.
amaneden 24 Tem 2022 #1,236 Historia dedi ki: Reji neden Sainz ve Magnussen'i göstermiyor? Adamlar 8 sıra ilerledi geçişlerini görseydik bari. Genişletmek için tıkla ... Sana demiştim, Magnussen nasıl kalkılır gösterdi Sainz'a. O da dersini iyi aldı ve yükselişe geçti. Vers'i de yolladık mı 1.lik gelebilir.
Historia dedi ki: Reji neden Sainz ve Magnussen'i göstermiyor? Adamlar 8 sıra ilerledi geçişlerini görseydik bari. Genişletmek için tıkla ... Sana demiştim, Magnussen nasıl kalkılır gösterdi Sainz'a. O da dersini iyi aldı ve yükselişe geçti. Vers'i de yolladık mı 1.lik gelebilir.
Historia 24 Tem 2022 #1,238 Bende diyorum neden bu kadar hızlı girdi diye viraja acaba gaz pedali mi takılı kaldı.
Historia 24 Tem 2022 #1,239 Bu durum veci bir şekilde Sainz'a yaradı. Sorun yaşamazsa podyumu bile zorlayabilir.
manuclaren 24 Tem 2022 #1,240 2 haftada 1 gaz pedalı yaptırmamak nedir arabayı sanayiye mi götürdünüz be Tam bir ferrari