Hidalg0 10 Tem 2022 #1,193 Sezon başı defalarca söyledim dayanıklılık en öneli şey, dayanıklı olan kazanır diye. @Sir Crocodile biat et bana.
Sezon başı defalarca söyledim dayanıklılık en öneli şey, dayanıklı olan kazanır diye. @Sir Crocodile biat et bana.
Mithyxila 10 Tem 2022 #1,195 Sainz için yapacak bir şey yok, güvenlik aracı Max'a yarayacak gibi görünüyor.
maymundlutfu 10 Tem 2022 #1,196 Hamilton’a telsizden yarış sonu için fırsat kovalıyoruz mesajı gitmişti. 5 tur geçmeden Sainz DNF oldu :d Hamilton şansı mısın bee
Hamilton’a telsizden yarış sonu için fırsat kovalıyoruz mesajı gitmişti. 5 tur geçmeden Sainz DNF oldu :d Hamilton şansı mısın bee
Historia 10 Tem 2022 #1,198 Max hızlandı ama Leclerc şu performansla 1. liği alması lazım. Eğer dayanıklılık yüzünden Leclerc de DNF olursa Ferrari garaj kadrosunu iyice bir gözden geçirsin.
Max hızlandı ama Leclerc şu performansla 1. liği alması lazım. Eğer dayanıklılık yüzünden Leclerc de DNF olursa Ferrari garaj kadrosunu iyice bir gözden geçirsin.
Historia 10 Tem 2022 #1,199 Leclerc şunları Netflix dizisi için söylüyorsan bu seni son övüşüm olur ona göre.