Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

@Historia ilk kazanacağı yarışın sportmenlik olsun diye hediye edilmesine katılmıyorum. İlk winini kendi başına almasını daha değerli buluyorum.
Hediye değil böyle bir durumda kapışın denip Leclerc kendi yerini alabilirdi.
Sainz gitti kendi birinciliğini söke söke aldı mesela. Aynısını Leclerc yapabilirdi.

Leclerc yarış boyunca şikayet etti ama pit çıkışında yine Sainz'ın gerisine düştü.
Demek ki o kadar çok hızlı değilmiş Sainz'dan.

Hediye değil böyle bir durumda kapışın denip Leclerc kendi yerini alabilirdi.
Sainz gitti kendi birinciliğini söke söke aldı mesela. Aynısını Leclerc yapabilirdi.

Leclerc yarış boyunca şikayet etti ama pit çıkışında yine Sainz'ın gerisine düştü.
Demek ki o kadar çok hızlı değilmiş Sainz'dan.
Lec'in Sainz'ı geçmesine izir vermeleri doğru bir karardı bence. Sainzın turları Lec'den az da olsa kötüydü. Öte yandan safety car biterken Lec'e alan ver demelerine fena ayar oldum ben de. Sainz net daha hızlı olacaktı çünkü.

Yalnız bu vettel nasıl canavarmış anladım. 2019da leclerce yer ver demişlerdi, yakalasın önce demişti hahaha.
şimdi kırık kanatla hasarlı arabayla sainzla neredeyse eş turlar attı bu leclerc. Büyük canavar, bu sene çok zorlar daha bence.
Verstappen bir türlü ayar tutturamadı, cidden çok ilginç.
perez müthiş bir yarış çıkardı keza hamilton da. Bu ingiliz ingilterede bir başka.
Mercedes hızlanmış, russell da zorlar artık. Bizi bu mercedesten kurtaracak 2 pilot var. El plan ve checo. Alpine de hızlanabilse müthiş bir sezon daha görürüz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık