Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Flash Oyunlar

Bu arada mozillada programsız olarak flash oyun indirmek isteyenler, sayfanın bir köşesine sağ tıklayın. (cezmikalorifer yazısının üstüne tıklanabiliyor mesela)
Sayfa bilgilerini göster dedikten sonra
Ortam'a tıklayın
Orada resim vs var. Gömülü olana gelin ve kaydedin.
Farklı farklı swf playerlar var araştırsanız bulabilirsiniz veya web tarayıcınızda açıp oynarsınız.

3 saattir deli gibi bu oyunu oynuyorum. Bu 3 saatlik tecrübeme dayanarak oyundaki en iyi beşli budur;

Betestone(Saldırı gemleriyle acayip damage vuruyor, oyuna başlarken seçilen bi' karakter), Tazorback(Alan damage bazında oyundaki en iyi karakter 5-2 katında çıkıyor ama gelişmemiş hali 1-2 de bulunuyor onu yakalayıp geliştirebilirsiniz), Hydravolt(Oyunun atak bazında en iyi karakteri atack gemleriyle tek atamadığı karakter yok sırf bunu çıkarmak için aynı katı 4 defa oynadım kat 3-2 de çıkıyor), Foramare(Oyundaki en iyi support karakter kat 1-4 ' de çıkıyor), Armordilla( Tam anlamıyla tank karakter, diğer karakterlerinize saldırı gelse dahi tüm saldırıları bu karakter alıyor, health gemleriyle takımınız ölümsüz oluyor)

Antiler çok önemli oyunda karakterinizi antisi olduğu bir karaktere saldırttığınızda 2 katı hasar veriyor, antileride yazalım tam olsun;
water < electric, grass, flying
grass < fire, ice, dino, demon, flying
earth < water, grass, undead
fire < water, earth
electric < earth, dino
undead < fire, plant, holy
robot < fire, electric, water, dino
flying < electric, earth
demonic < holy, water
holy < demonic, normal

Pokemon oyunlarının delisi olarak böyle bir oyun gördüğümde bırakamıyorum, varsa bildiğiniz bu tarz oyunlar yazabilirsiniz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık