Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

3 günlük su orucu yapmayı düşünüyorum. Aranızda yapmış olup tavsiye verebilecek var mı
Neden böyle bir diyete girmek istiyorsun? Amaç hızlı kilo vermekse böyle diyetlere pek bulaşmanı önermem özellikle vitamin ve mineral açısından geride kalacaksın(hadi takviye gıdalar ile bunu bir şekilde sağladın) yeme düzenini aşırı dengesizleştirebilir hızlı kilo vermek güzel gibi gözükse bile bu orucu sonlandırdığında daha hızlı bir şekilde hatta daha fazla kilo bile alabilirsin.

Son düzenleme:
Sırt ve boyun ağrısı çok çekiyorum. O bölgedeki kası biraz geliştirsem ağrılarım azalır mı yoksa daha mı kötü olur? Cevap verirseniz sevinirim.

HIT veya Heavy Duty çalışan var mı aramızda? Dünya geneli böyle bir akım var. Deneyen varsa yorumunu merak ediyorum. :sapkali:
Hiç denemedim. Çok az set var ama bayağı yavaş yapıp kasları bitiriyorsun. Pek normal sporcu işi gibi görünmüyor. 6 tekrar dediyse 7 yapamayacağın bir ağırlık seçmelisin.

Sırt ve boyun ağrısı çok çekiyorum. O bölgedeki kası biraz geliştirsem ağrılarım azalır mı yoksa daha mı kötü olur? Cevap verirseniz sevinirim.
Dün bu ağrılardan dolayı doktora gittim, boyun ve bel fıtığım olduğunu - bu gencecik yaşımda :t - öğrendim. Yakın bir zamanda ilaç tedavisine başlayacağım. Büyük ihtimâlle yardımı dokunur ama doktora gidip - gitmediysen eğer - durumunu öğrenmen bu konuda mantıklı bir karar olurdu bence.

Ben diyetisyene gittim. Bir program yazdı. 3 haftada diyete çok sadık kalamasam da 72den 68e düştüm. Evde 5 kiloluk dambıllarla günlük 15 dakikalık antrenman ve günde 1 saat yürüyüş yaptım. Sonra tekrar diyetisyene gittim. 2.8 kilo yağ, 1.2 kilo su atmışım. 0 kas kaybı yaşamışım. Benim tüm yağ göbekteydi. Şimdi baya küçüldü. Az önce tartıldım. 67.55 olmuşum. 1 haftaya göbek sıfırlanmış olacak. Kilo alma diyeti de ayarladık. Daha fazla protein için fazladan 1 yumurta ve tam tavuk göğüs ve günlük badem ile süt ekledik. Haftada 2 gün biraz pirinç pilavı ve 1 gün de serbest günüm var. Bence kilo verecekseniz diyetisyene gidin. Hiç aç kalmadan kilo verdim üstelik kas kaybım yok. Hep göbek eridi. Gören şaşıyor.

Ben diyetisyene gittim. Bir program yazdı. 3 haftada diyete çok sadık kalamasam da 72den 68e düştüm. Evde 5 kiloluk dambıllarla günlük 15 dakikalık antrenman ve günde 1 saat yürüyüş yaptım. Sonra tekrar diyetisyene gittim. 2.8 kilo yağ, 1.2 kilo su atmışım. 0 kas kaybı yaşamışım. Benim tüm yağ göbekteydi. Şimdi baya küçüldü. Az önce tartıldım. 67.55 olmuşum. 1 haftaya göbek sıfırlanmış olacak. Kilo alma diyeti de ayarladık. Daha fazla protein için fazladan 1 yumurta ve tam tavuk göğüs ve günlük badem ile süt ekledik. Haftada 2 gün biraz pirinç pilavı ve 1 gün de serbest günüm var. Bence kilo verecekseniz diyetisyene gidin. Hiç aç kalmadan kilo verdim üstelik kas kaybım yok. Hep göbek eridi. Gören şaşıyor.
Kaslandıktan sonra zoro cosplay gelir mi ?? :fool:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık