Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

@Siyah Ateş spordan önce mi beslenme yoksa sonra mı ?
Benim uygulamam şu şekilde;

Antrenmandan en erken 2 saat önce öğünümüzü tüketmiş olmamız gerekiyor. Aksi halde mide bulantısı, kusma, performans kaybı olabilir. Her konunun olduğu gibi bununda istisnası ve farklı uygulamaları var tabi, bu konu biraz da kişinin kendini tanımasıyla alakalı.

Akşam antrenmandan sonra, şu sıra yağlanmak istemediğim için sadece et, salata ve sebze tüketiyorum. Kilo problemi olmayanlar günlük alması gereken karbonhidratı akşama da yayabilir, ben antrenmandan önceki öğünlere yayıyorum, akşam karbonhidrat ve şeker yok.

Kas gelişimi için asıl olay, ne antrenmandan önce ne de sonra, süreklilik ve yeterince beslenip uyumak. Özellikle günlük almamız gereken karbonhidrat, protein ve suyu almadığımız dünyada kaliteli, yüksek performanslı antrenmanlar çıkarıp, kas gelişimini maximuma çıkarmamız mümkün değil.

Yok be o kadar da beslenemem.

Muz, yumurta, kahve, süt, çilek vs karışım yapıyorum beslenme derken o karışımı önce mi sonra mı alsam iyi olur Hasan.
Kahve felan da koyuyorsan bunu kesin Antrenmandan önce iç bence. Ben günde 4 öğün besleniyorum. Akşam spordan sonra da sağlam yiyorum et pilav salata şeklinde.

Ama antrenman sonrası protein de lazım yani diyeyim sana.

O zaman önce al, antrenmanda iyi hissedersin en azından.
Kahve felan da koyuyorsan bunu kesin Antrenmandan önce iç bence. Ben günde 4 öğün besleniyorum. Akşam spordan sonra da sağlam yiyorum et pilav salata şeklinde.

Ama antrenman sonrası protein de lazım yani diyeyim sana.
Zaten başka bir şey ekstradan yemiyorum.

Kahve'yi koymadan antreman sonrası alabilirim ağır hissediyorum kendimi :)

İyi hasan güzel besleniyorsun yakında baya kütle alacan demek.

Zaten başka bir şey ekstradan yemiyorum.

Kahve'yi koymadan antreman sonrası alabilirim ağır hissediyorum kendimi :)

İyi hasan güzel besleniyorsun yakında baya kütle alacan demek.
77 kilo oldum. Da buralarda biraz tıkandım. Şu aralar da çok istikrarlı beslenemiyorum. Biraz iş yoğun geçiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık