Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Halısahadan başka sportif bir aktivitem yok bu fitness muhabbetine de girmek için cidden boş zamanın ve enerjin olmalı bence. Veya başka bir uğraşın olmamalı ben eve gelince zombiye dönüyorum millet haldır haldır spora falan gidiyor. Çok garip çok

E bu ben. :D Ben de böyleyim. 100-105 kilo seviyesine gelirim sonra baktım kilo çok tekrar 78-80 seviyesine düşerim. Bu aralar tekrar o seviyelerdeyim sanırım. Eve dönünce sabah koşu akşam ağırlık başlayacağım. :D

Buradaki arkadaşlar sormak istediğim 2 şey var. Benim evde ağırlık falan var. Önerceğiniz bir program var mı yoksa şu play store uygulamalarından birini yapıyorum genedel.

2. olarak ta kalorisiz tatlı önerisi alabilirim. :D
Ben if + yürüyüş ile verdim
Ekmek pilav yok ,
Öğlen 12-1 arası çorba yoğurt
Öğlen 16 yeşil elma
Akşam 19 20 arası salata tavuk
Kireçburnu yeniköy arası 13 km yürüyüş
Artı her gün fix 200 şınav
Tabi öğünler değişebiliyor ama kalori olarak hep buna yakın miktarlar .

Ben if + yürüyüş ile verdim
Ekmek pilav yok ,
Öğlen 12-1 arası çorba yoğurt
Öğlen 16 yeşil elma
Akşam 19 20 arası salata tavuk
Kireçburnu yeniköy arası 13 km yürüyüş
Artı her gün fix 200 şınav
Tabi öğünler değişebiliyor ama kalori olarak hep buna yakın miktarlar .
Ben biraz farklı veriyorum. Öyle diyet programım olmadığı için ya da sağlıklı kilo vermek umrumda olmadığı için... Sabah domates-yumurta falan öğlen bir şey yok, Akşam et yanında salata. Bunu 1 ay yaptım. Fitness salonunu git gel yürüme 1 saat olacak mesafede bir yerde buldum. İşte 1 saat kardio: koşu bandı, bisiklet falan... Sonra 45 dakika civarı aletlerle oynama derken 1 ayda 92 kilodan 83 kiloya düştüm. Sonra annem eve geldi... :( :( :( Pastalar, börekler, tatlılar işin içine girince daha düşemedim. :( Sonra askere gitmiştim orada 4-5 kilo daha verip 78'e düşmüştüm. Sonra tekrar 95'e çıktım tekrar 80'e düştüm.... Şimdi grafik yine yukarı doğru vermek lazım. :D

Son düzenleme:
Ben biraz farklı veriyorum. Öyle diyet programım olmadığı için ya da sağlıklı kilo vermek umrumda olmadığı için... Sabah domates-yumurta, falan öğlen bir şey yok, Akşam et yanında salata. Bunu 1 ay yaptım. Fitness salonunu git gel yürüme 1 saat olacak mesafede bir yerde buldum. İşte 1 saat kardio: koşu bandı, bisiklet falan... Sonra 45 dakika civarı aletlerle oynama derken 1 ayda 92 kilodan 83 kiloya düştüm. Sonra annem eve geldi... :( :( :( Pastalar, börekler, tatlılar işin içine girince daha düşemedim. :( Sonra askere gitmiştim orada 4-5 kilo daha verip 78'e düşmüştüm. Sonra tekrar 95'e çıktım tekrar 80'e düştüm.... Şimdi grafik yine yukarı doğru vermek lazım. :D
Ya yemin ediyorum aynı , oğlum şunu ye oğlum bubu yaptın , mutfağa masa üstüne tuzak bırakıyor, günlerden börekler geliyor, mutfağa su içmeye giriyorum bir bakıyorum bir noktadan sonra dayanamıyor yiyorum

Ben biraz farklı veriyorum. Öyle diyet programım olmadığı için ya da sağlıklı kilo vermek umrumda olmadığı için... Sabah domates-yumurta falan öğlen bir şey yok, Akşam et yanında salata. Bunu 1 ay yaptım. Fitness salonunu git gel yürüme 1 saat olacak mesafede bir yerde buldum. İşte 1 saat kardio: koşu bandı, bisiklet falan... Sonra 45 dakika civarı aletlerle oynama derken 1 ayda 92 kilodan 83 kiloya düştüm. Sonra annem eve geldi... :( :( :( Pastalar, börekler, tatlılar işin içine girince daha düşemedim. :( Sonra askere gitmiştim orada 4-5 kilo daha verip 78'e düşmüştüm. Sonra tekrar 95'e çıktım tekrar 80'e düştüm.... Şimdi grafik yine yukarı doğru vermek lazım. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık