her şeye bi sorunun var kardeş alla alla
her şeye bi sorunun var kardeş alla alla
Ben pek öyle düşünmüyorum. Sen neden öyle düşündün?Togata bence harcanan bir karakter.
Geçmişine çok değinmediklerini düşünüyorum. 2-3 bölüm geçmişine ayırsalardı daha güzel olabilirdi bence.Ben pek öyle düşünmüyorum. Sen neden öyle düşündün?
Yani tercih meselesi de bu seri daha çok kim olmak istediğinle ilgili. Ki bence bu iki sayfa Togata 'nın kim olmak istediği için yeterli.Geçmişine çok değinmediklerini düşünüyorum. 2-3 bölüm geçmişine ayırsalardı daha güzel olabilirdi bence.
Erkek olduğunu öğrendiği zamanlar gibi.
Bu konuya değindiğin iyi oldu. Bunda gerçekten çok başarılı.Fujimoto'nun en iyi yaptığı işlerden birisi duyguyu okuyucuya çok iyi yansıtması. Bunu ne abartılı yüz çizimleriyle ne de sözlerle yapıyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yani tercih meselesi de bu seri daha çok kim olmak istediğinle ilgili. Ki bence bu iki sayfa Togata 'nın kim olmak istediği için yeterli.
![]()
![]()
Değer verdiği kişiyi kurtararak olmak istediği kahraman olarak öldü.
![]()
Daha güzel bir seri. en azındna kurgu, hikaye olarak daha sağlam, ana karakteri zayıf sadece.Chainsaw man kadar güzel mi ya bu seri? Güzelse başlamayı düşünüyorum.
Başla.Chainsaw man kadar güzel mi ya bu seri? Güzelse başlamayı düşünüyorum.
Chainsaw Man,bu seriye kıyasla biraz daha aksiyon ağırlıklı. Fire Punch ise türü nedeniyle her ne kadar shounen olarak geçse de Seinen özellikleri daha baskın.Chainsaw man kadar güzel mi ya bu seri? Güzelse başlamayı düşünüyorum.