Bu bilinmezlikler anketin iyi bir şekilde oluşturulması halinde de olacaktı?İşte bu bilinmezlikler bile anketin ne denli kötü oluşturulduğunu, yönetildiğini gösteriyor...

Bu bilinmezlikler anketin iyi bir şekilde oluşturulması halinde de olacaktı?İşte bu bilinmezlikler bile anketin ne denli kötü oluşturulduğunu, yönetildiğini gösteriyor...
Croco bir defa Lufy, Zoro ve Sanji gibi karakterlerin olduğu ankette Dof'u geçemez.Büyük oyunlara rağmen Crocodile yine bayağı önde. O @Daredewill ve @Monkey D. Luffy az oyun çevirmediler.
Dof ve Croco aynı anketdeydi iki tur da ikisinde de geçti. Yine olsaydı yine geçerdi.Croco bir defa Lufy, Zoro ve Sanji gibi karakterlerin olduğu ankette Dof'u geçemez.
Lufy verecekler falan hep yan oyunu Coro'ya attılar. O anketler sayılmaz. Forumda 30 tane Roci fanı mı var? Bak Wb bile son turda yalnız kaldı. Dof'un kemik kadrosu var. Toplama oyu yok denecek kadar az.Dof ve Croco aynı anketdeydi iki tur da ikisinde de geçti. Yine olsaydı yine geçerdi.
Luffy fanları hep iyi karakterlere oynadilar. Dof severler kadar Crocodile sevenler de var bu forumda. Bakarsan zaten oyları atanlar belli. Yine bir anket olsun sevilen karakterler gibisinden Crocodile yine geçer Dof'u.Lufy verecekler falan hep yan oyunu Coro'ya attılar. O anketler sayılmaz. Forumda 30 tane Roci fanı mı var? Bak Wb bile son turda yalnız kaldı. Dof'un kemik kadrosu var. Toplama oyu yok denecek kadar az.
Bana 1 numara olarak Croco diyecek 5 kişi sayamazsın. Croco'yu bende seviyorum. Kemik kadro yok.Luffy fanları hep iyi karakterlere oynadilar. Dof severler kadar Crocodile sevenler de var bu forumda. Bakarsan zaten oyları atanlar belli. Yine bir anket olsun sevilen karakterler gibisinden Crocodile yine geçer Dof'u.
Açıklamaya imzamı atarım.Crocodile forumda Doffyden daha çok seviliyor bu doğru lakin tüm karakterlerin olduğu bir anket açılsa Doffy daha çok oy alır.Söylendiği gibi kemik kadrosu daha sağlam Doffynin.
Çok rahat 1 numarada oy verecek 5 kişi vardir. Görüyorlarsa kendileri yazarlar zaten.Bana 1 numara olarak Croco diyecek 5 kişi sayamazsın. Croco'yu bende seviyorum. Kemik kadro yok.
Açıklamaya imzamı atarım.
Vardır diyorsun ama isim yok.Çok rahat 1 numarada oy verecek 5 kişi vardir. Görüyorlarsa kendileri yazarlar zaten.
Hadi len seviyormuş @Monkey D. Luffy nın profile Wb'ye yüklenelim diye yazıyorsun Crocodile çıkamazsın diye. Çevirdiğin büyük oyunlari görmüyorum sanma.![]()