Bu ankette Zoro ve Luffy varken uslu duracaklarını sanıyorsun he mi? Polyanna senin bu pozitifliğini göre şapka çıkartırdı.Bakalım belki uslu dururlar
@hdbfresh öyle bir şeyin olma imkanı varsa gerçekten çok iyi olur. Katılımı arttırmak önemli çünkü
Tek kral var o da korsanlar kralıDofi fanları. Siz dün istediğinizi elde edemediniz ki abi. Mingo finalde değil. Ne diye boş yere Luffy'ye oy atacaksınız. Yapıştırın Zoro'ya alem kral görsün
Konunun olabildiğince eğlenceli olmasına çalışıyorum. Zaten oy kapatmak son çareNet bişey olsa daha iyi olur.
Daha önce sorduğumda zaten kapatılmalı cevabı almıştım. Oy oranı düşünce mecburen tekrar açmak zorunda kaldım. Dediğim gibi aşırı lobi olursa kapatırım. Kolay kolay kapanmayacak zaten .Oy vermeyi kapatmak demokrasinin dibine konulan mayın görevi görür. Final anketinden önce sorulmalıydı.
Vs konusunda göm sen Dof fanları diye, şimdi gelin de. O da güzel.Dofi fanları. Siz dün istediğinizi elde edemediniz ki abi. Mingo finalde değil. Ne diye boş yere Luffy'ye oy atacaksınız. Yapıştırın Zoro'ya alem kral görsün
Anketi oy değiştirmeli başlattıysan öyle bitir. Anket devam ederken kural değiştirmiş oluyorsun. O da olmaz yani.Gerçek sonucu görmek tadının kaçmasından daha önemli bence Şu an oy değiştirme açıksa amaç konunun biraz daha eğlenceli olması zaten.