Teşekkürler. Ah bir de sitede ki onlarca Shanks ismini kullanan arkadaşlar yardım etseler. O zaman yok ederiz buraları.Helmeppo ellerini bağlamıştı tırnak bile yiyemiyordu.
Az kalsın atacaktım. Çok keskin ve etkileyici ikna yöntemleriniz var. Şans sizinle olsun Shanks fanları. Nasıl ki Shanks kol kaybetmesine rağmen güç kaybetmiyorsa, siz de sonuca aldırmadan çabalamaya devam edin!
Ona bakarsan tayfadaki herkes ballı ? Ya bırak. Marimo'nun yiyecek balı yok bal arıyorsun yedirmeye. Ama biliyorsun ki bu serideki tüm balı Luffy yer. Neyse. Uzun lafa hacet yok. Herkes karakterleri tanımıştır zaten bu zamana kadarBallı demekle olmuyor öyle. Zoro da ballı. Maceraya beraber devam ediyorlar. Hatta Zoro o kadar ballı ki tam savaş çıktı bu ayılıp bayılırken Luffy bi de zehirinden mağmasına en büyük zulümleri çekti. Bunlar hep marimo şansı.
Hayatlarını kurtardı da biraz, g2+g3 yapıp vücuduna zarar vererek savaşırken yoruldu malum. Kusura bakmayın artık.
Naylon reyis uyurken yosun reyis dimdik ayaktaydı
Adamlar örgütlenme yapmış ya la. Bu oylar sonucu tuttuğunuz siyasi partinin kazanacağı bir yarış değil. Herkes istediğine gelir verir birey olarak. Sonra favori karakter belli olur. Adamlar lobi yapıyor yahuTeşekkürler. Ah bir de sitede ki onlarca Shanks ismini kullanan arkadaşlar yardım etseler. O zaman yok ederiz buraları.
Yılmak yok. En sonunda 3. Sıraya taşıyabildik Shanks'ı.
Shanksa oy attım ama zoroyla ikisi arasında seçim yaparken elim titiremedi değil
İşte ruh budur. Şunu da ben koyayım