Croco her şeye rağmen Luffy'i kurtardı. Sen de yap bir reislik.Bu konuyu protesto ediyor ve oy atmıyorum. Crocodile'a karşı büyük oyunlar döndü.
İnsanı Oyaji'den soğutuyorsunuz :/
Croco her şeye rağmen Luffy'i kurtardı. Sen de yap bir reislik.Bu konuyu protesto ediyor ve oy atmıyorum. Crocodile'a karşı büyük oyunlar döndü.
İnsanı Oyaji'den soğutuyorsunuz :/
Biz de bunu dedik ama işte sonuç ortada. Bazı Luffy fanları bu şeylerin karşılığını vermedi. Luffy yaşıyorsa bu Crocodile sayesindedir. Boşuna dememişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir diye. Ama bunlar ne anlar Luffy'nin gözünden bakmaya. Luffy ne zaman bir iyiliği karşılıksız bırakmış?Croco her şeye rağmen Luffy'i kurtardı. Sen de yap bir reislik.
41 kişinin hepsi Zoro fanı. Luffy'e gelince Luffy'i seven değil Zoro haterı olan kişiler oluyorlar?Valla işimiz zor zaten sanji kazanamaz diyip,zoro kazanmasın diye luffye kayanlar olur
Sanjinin 29 oyu var.Valla işimiz zor zaten sanji kazanamaz diyip,zoro kazanmasın diye luffye kayanlar olur
Saysana bir kaç tane :SKomplike bir karakter olduğundan mıdır acep? Çoğu karakterin öne çıkmış tek bir yönü olur. Luffy'de ise hepsinden bol bol var. Ha bana kalırsa sevdiğim çok yönü var orası ayrı.
Her şeyden öne dostunu koyar. Bu tek sebep bile yeterli.Saysana bir kaç tane :S
Bunu yapan adam çok.Her şeyden öne dostunu koyar. Bu tek sebep bile yeterli.
Eyvallah büyüklere hürmet göstermek bizim töremizde var ihtiyara sahip çıkalım Bu arada resmen harcamışlar Flamingoyu senin adına üzüldüm hak ettiği değeri göremeyenlerden o da.Senin için Oyajiye verdim.
Hala oy değişimi açılsın diyorum. Şimdiye nasıl geldiysek öyle devam edelim. Bir önceki anketlerde hakkı yenen karakter ve ona oy atanlara saygısızlık oluyor böyle. Kapalı olsa onlar kazanacaktı.