Gecekten de cok zevksiz onlar ya -_-Kim giyiyor bunları la Her biri birbirinden çirkin
Bunu ongörmüştüm zaten. Buna rağmen kendimi kapatmaya mecbur hissettim. Daha önce de söyledim ben açık kalması tarafıyım diye. Tekrar açamam ama kime oy verdiğini söylersen o kişiden bir oy düşebilirim.Oy değiştirmeyi oylanırken kapatmadan bunu öngörmeliydin, benim sorunum değil. Açarsan iyi olur, oyumu geri çekeceğim.
Keşke resim kalitesi yüksek olsa içim yanmayacak. Zoro, Luffy falan bu çizimleri görse korsanliğı bırakırdı sanırımGecekten de cok zevksiz onlar ya -_-
Anketi açmadan önce kapalı olsaydı bişey demezdim ama oylama yapılırken bunu yaparsan oylar kitlenip kalmış oluyor. Başta nasılsa o haline döndürmeni istiyorum sadece. Ben kendim geri çekerim.Bunu ongörmüştüm zaten. Buna rağmen kendimi kapatmaya mecbur hissettim. Daha önce de söyledim ben açık kalması tarafıyım diye. Tekrar açamam ama kime oy verdiğini söylersen o kişiden bir oy düşebilirim.
5 yasinda cocuklar icin herhalde. ^^
Yav senin için ne farkedecek ki? @Daredewill için geri açmadım şimdi senin için açarsam haksızlık olacak. Sen söyle ben düzeltirim.Anketi açmadan önce kapalı olsaydı bişey demezdim ama oylama yapılırken bunu yaparsan oylar kitlenip kalmış oluyor. Başta nasılsa o haline döndürmeni istiyorum sadece. Ben kendim geri çekerim.
Yaş önemli değil. Önemli olan sonuç5 yasinda cocuklar icin herhalde. ^^
Umarım giymiyorlardir yaniGüvenmiyorum.
Yaş önemli değil. Önemli olan sonuç