Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Zoro mesela ana karakterin kankisi olmasaydı bu kadar fanı olur muydu :S Ya kasıntı bi Shichibukai olarak bilmem kaç bölüm sonra dövüldüğünü görürdük yada bir arcta dövüş boyunca dokunulmaz ama en son tek kesikle giderdi.

Gerçi supernovalığı vardı di mi bak. Kid ittifakına katılır Kaidou'dan tek yerdi. Korsan oyunu lafını bi de Kaidoudan işitirdi.

Sanjide de aynı son kaçınılmaz keza. Fakat şu anki kadar gömülmeyeceği kesin :D

Dof'u istiyor o da, herkes Dof burada olmalıydı diyor.

Niye yahu bende seviyorum onu, hep diyorum Op de ilk 100'e alırım diye. Çok önceden seviyordum. Çanı çalmaya falan çalışan düşünceli çocuk başkaydı. Kim olduğu belli olmayan hali özellikle.

Şaka maka Monkey D. Luffy diyor ama kimse Garp demiyor. Naruto da böyle saçmalamıştı. Koca Uzumaki klanı sanki çöp gibi çocuk adın söyleyince kimse sallamıyordu.
Hayatta herkesin istediği olmuyor ama malesef :oleyo:

Bütün ana karakterler seviliyor mu? Sadece ana karakter diye seviliyor yorumları artmaya başladı, çok sığ bir çıkarım bırakın şunları :(

Açıkçası ben ana karakter olmasına rağmen ve bu kadar popüler olmasına rağmen seviyorum. Bu tip şeyler iter beni genelde. Ayrıca Luffy sonradan bozdu ama tabi hala severim. Eski Luffy olarak kalsaydı en sevdiğim karakter olurdu hep herhalde.
Büyük bir karalama kampanyasıdır bu. :S

Bleach&Ichigo-sevmem
Naruto&Nardo-sevmem
HxH&Gon-sevmem

Mesele ana karakterin kim olduğuyla alakalı. :cool:

Luffy'i ana karakter olmasına rağmen seviyorum. Okuduğum izlediğim shounen serilerde tek sevdiğim ana karakter.

Bu tartışmalara gireceksek sonu olmaz. Zoro ana karakterin en büyük kankisi olmasa sevilir miydi, Şanks ana karakterin idolü olmasa, Dragon babası olmasa, Garp dedesi olmasa, Reyli amcası olmasa, Teach baş düşman olmasa, Rogır eski ana karakter olmasa, Beyazsakal eski ana karakterin baş düşmanı olmasa falan fistan geçin bu işleri gençler. Karakterler seride birilerinin bir şeyi olmasa bu kadar sevilmezlerdi zaten. Ayrıştırma gerektirecek bir durum değil bu yüzden. Sevmeyen sevmez, az seven az sever, çok seven çok sever bu böyledir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık