Nazar çıkmıştır nazarİnanır mısın telefon düştü
Neyse ki yumuşak yere
Nazar çıkmıştır nazarİnanır mısın telefon düştü
Neyse ki yumuşak yere
"Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
Mihawk'ta lanetli kılıç var rahat alır."Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
Toprağım, lütfen.En azından en büyük düşmanının önünde eğilecek kadar midesiz değil.
Orası öyle şimdi de Katakuri revaçta.Ama ben Oda'da bi Zoro kayırması görmüyor değilimMangaka bugün X-Drake'i de Law gibi ön planda işlesin bu adam da ilk 5'e girer. Hatta ana karakteri al X karakteri koy yine gider. Manganın hikayesi öyle bir noktaya gelmiş ki artık kimi koysan gider. Büyüklerimiz buna dönülmez akşamın ufku derler. Hal böyleyken law maw çok da önemli değil
Hahahah damarıma basıyosun.Ama evet Finale kalan ilk 5li bence olabilecek en iyi 5li olduğu için Kf adamdırİster sonuncu yapsınlar Zoro'yu.Önemli olan KF demi?
Bunlar benim bacılarımı Law'ın arkadasına koymuşlar.Tabi la. Eyyy Japonya sen kimsin yaaa ?
Arkadaki herifin sırıtışı çok güzel tamamlamış fotoğrafı. Önde mahallenin delisi arkada da kahve önü bekçisi"Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
Ahaha."Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
Serinin karizma yükünü çekmek kolay değil. Olacak o kadarOrası öyle şimdi de Katakuri revaçta.Ama ben Oda'da bi Zoro kayırması görmüyor değilim