Adama küfür etsen daha iyi, Zoro'yu bile gözü görmüyor.Bari Shanks'a dön.
Adama küfür etsen daha iyi, Zoro'yu bile gözü görmüyor.Bari Shanks'a dön.
Kaç oy değiştirilirse haksızlık sayılacak acabaHem hak yenmesini diyorsun, hem açık tutuyorsun. Dediğim gibi her halükarda oylar bir tarafa kayacaktır açık olduğu sürece. En azından finalde kapalı olsun. Zoro geçerse Sanji'den Luffy'e veya Luffy geçerse Wb'den Zoro'ya gibi oy geçişleri kaçınılmaz şu durumda.
Hukuk kurallarına benim gibi tüm üyeler uyacaksa sıkıntı yokHukuk kurallarına uymaya davet ediyorum seni. "Oyun devam ederken kural değiştirilmez." ilkesinden dolayı değiştiremezsin. Seni dava etmek istemiyorum Mayk.
Gözle görülür bir şekilde olursa kapatırım. Oyların çoğu atıldıktan sonra da kapatabilirim belki de. Asıl lobi son günlerde oluyor çünkü.Kaç oy değiştirilirse haksızlık sayılacak acaba
Luffy fark atacak şu ankette, Zoro'nun itibarı bize bağlı. Her an anket oylaması kapanabilir, tarafı şimdiden belirlemek lazım.Ben eski luffy'ciyim aslında senin gibi. Son dk atak yapacağım. Şampiyonu biz belirleyeceğiz.
Yahu burada söylemesine gerek yok adamın değiştirdiğini. Şahsen su ankette Shanks olmasa Wb'ye verirdim, Zoro öne geçtiği an oyumu Luffy'e atmakta tereddüt etmezdim. Objektif olalım derken daha fazla subjektif oluyoruz da haberimiz yok.Oy geçişi başladığı an kapatacağım. Daha önce kapattığım zaman oylar aşırı düşmüştü çünkü. Oyların düşmeyeceğini bilsem hiç düşünmem bile zaten.
Bilemiyorum azizim, bilemiyorum.Kaç oy değiştirilirse haksızlık sayılacak acaba