Akıcı ve mistik hikaye arayanlar izlesin.
@II. Invictus
Bir posta pardon podcast dinledim iyi geldi podcastini bizimle paylaşır mısın? @twei @William cutting
CDsi vardı bende bunun.
Cd dediğin için bakasım geldi koleksiyona ve şimdiye kadar toplam 217 korsan film biriktirmişiz. Gözüme çarpan bazılarıCDsi vardı bende bunun.
çocukken izlemiştim, bu kafası kış lastiği kılıklı abiler mi vardı neHellraiser serisine başladım. 3. Filmi izliyorum şuan. Bir tane küp var. Yapboz gibi. Onu açınca cennet veya cehenneme kapı açılıyor. Cehennemden cin veya melek denen bir şeylerle muhatap oluyon. Leviathan denen bir tanrı falan var. İzleyin güzel seri.
Son zamanlarda Clive Barker'ın tüm eserlerini izledim. Hellraiser'da bunların içinde. Adamın korku anlayışı aşırı iyi. Bunun türünü Uzay, gizem ve kozmık korku ile birleştirip dizi ya da film izlemek isterdim. Ah keşke olsa.Hellraiser serisine başladım. 3. Filmi izliyorum şuan. Bir tane küp var. Yapboz gibi. Onu açınca cennet veya cehenneme kapı açılıyor. Cehennemden cin veya melek denen bir şeylerle muhatap oluyon. Leviathan denen bir tanrı falan var. İzleyin güzel seri.