Simdi izledim. Müzikler ve başrol iyiydi ama ne bileyim biraz kanıksadım. Hikaye açısından biraz yetersiz geldi ama akıcıydı film sıkmadı. Yine de tatmin olduğumu söyleyememZaten kaç tane filmi var ki.Sen Kill Bill 1-2 izle o zaman sıra sıra.
Simdi izledim. Müzikler ve başrol iyiydi ama ne bileyim biraz kanıksadım. Hikaye açısından biraz yetersiz geldi ama akıcıydı film sıkmadı. Yine de tatmin olduğumu söyleyememZaten kaç tane filmi var ki.Sen Kill Bill 1-2 izle o zaman sıra sıra.
E yani genelde seviliyor diye önerdim konu itibariyle.Simdi izledim. Müzikler ve başrol iyiydi ama ne bileyim biraz kanıksadım. Hikaye açısından biraz yetersiz geldi ama akıcıydı film sıkmadı. Yine de tatmin olduğumu söyleyememYarın 2'yi izleyeceğim.
Before Sunrise. Çok sağlam değil ama idare eder.Sağlam bir aşk filmi söyleyecek var mı? Yoksa drama da olur.
Before serisi daha önce çok duydum ama nedense izleyesim yok onu. Diğerine bakacağım teşekkürler.Before Sunrise. Çok sağlam değil ama idare eder.
Bir de El secreto de sus ojos filmini önerebilirim. Ispanyol filmidir. Kurgusu çok saglam olan dram filmi, hem aşk hikayesi de var.
Rica ederim.Before serisi daha önce çok duydum ama nedense izleyesim yok onu. Diğerine bakacağım teşekkürler.
Muhtemelen iki insan arasında bir aşk filmi arıyorsun ama sana ilginç bir film önereyim.Sağlam bir aşk filmi söyleyecek var mı? Yoksa drama da olur.