Ben X adında bir film var ama.. sonlarda beynim yandı sayılır. Sende de aynı etki olur mu bilmem. Bir dene istersen.Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
Ben X adında bir film var ama.. sonlarda beynim yandı sayılır. Sende de aynı etki olur mu bilmem. Bir dene istersen.Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
Lost Highway ve Mulholland dr. izle yeteri kadar yanar.Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
Al o zaman sen istedin.Yak o zaman kafayı bunun gibi.Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
Prestij?Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
http://www.imdb.com/title/tt0443706/Prestij?
Bu arada bakacağım beyler gece yarısı filmlere hangisi daha çok etkili bakalım
Interstellar.Konu hortlamışken, şöyle düşündürücü filmler var mı öneri? Beynim yansın. Sherlock, Akıl Oyunları vs. tarzı.
Blindness.Black Mirror bölümü etkisi bırakan film arıyorum. Requiem for a Dream tarzı.
Şu filmi sana satayım bari, tarz marz anlamam :T OtherLife.Black Mirror bölümü etkisi bırakan film arıyorum. Requiem for a Dream tarzı.