Film haftanın başında ya da bir önceki hafta pazar günü açıklanıyor. Bir sonraki hafta pazar gününe kadar istediğin zaman izleyip yorum yazabilirsin, aynı gün yazmak zorunda değilsin yani.Haftalık düzenleniyorsa, haftasonları katılabilirim.
Film haftanın başında ya da bir önceki hafta pazar günü açıklanıyor. Bir sonraki hafta pazar gününe kadar istediğin zaman izleyip yorum yazabilirsin, aynı gün yazmak zorunda değilsin yani.Haftalık düzenleniyorsa, haftasonları katılabilirim.
Pekala, ekle beni öyleyse.Film haftanın başında ya da bir önceki hafta pazar günü açıklanıyor. Bir sonraki hafta pazar gününe kadar istediğin zaman izleyip yorum yazabilirsin, aynı gün yazmak zorunda değilsin yani.
Şerm kürtçe bir kelime ve ben su an senden spoiler yiyorumFilmin isminde geçen "şerm" (utanma, utanç) kelimesi Türkçede de mevcut.
Şermin (utangaç, mahcup) ismi de buradan geliyor.
Hafta içi izlenecektir.Sanırım buldum bu sefer. Hem izleyen de çok yoktur. Uygun ise haftanın filmi seçelim.
Buddha collapsed out of shame=Buda as sharm foru rikht
Film ismi spoiler olur mu yahuŞerm kürtçe bir kelime ve ben su an senden spoiler yiyorum
Açar bakarız.Film ismi spoiler olur mu yahu
Kelime Türkçe demedim, Türkçede de var dedim
Ayrıca etimoloji konusunda çok kesin konuşma. Kaynaklara bakmak lazım.
Çoğu Farsça ve Kürtçe kelime Avesta diline kadar uzanıyor.![]()
Zaten kürtçenin kökü farsçaya dayanıyor ama film ismini bu şekil okumadım kopyala yapıştır ve indir yaptım gerçi ismiyle beraber türünüde görünce izlemiş kadar oldumFilm ismi spoiler olur mu yahu
Kelime Türkçe demedim, Türkçede de var dedim
Ayrıca etimoloji konusunda çok kesin konuşma. Kaynaklara bakmak lazım.
Çoğu Farsça ve Kürtçe kelime Avesta diline kadar uzanıyor.![]()