Hmmm, neyse @YAOLH zaten benim fake hesabım. Oradan o tarz bir film öneririm artık.Sansasyonel filmler yok önerilerde Toplumumuz çatışma ortamı olmadan varolamaz
Hmmm, neyse @YAOLH zaten benim fake hesabım. Oradan o tarz bir film öneririm artık.Sansasyonel filmler yok önerilerde Toplumumuz çatışma ortamı olmadan varolamaz
Sen de haklısın ne diyebilirim. Biraz daha genele hitap eden filmler olsa konu çok canlı olur mesela. Önerdiğim film dahil nerede adını duymadığımız entel dantel filmler varsa onlar öneriliyor. Korku yok, serili filmler yok, bilindik meşhur filmler yok, marvel yok vs. o yok bu yok şu yok. Bunlarında etkisi var biraz. Şahsen adını ilk defa duyduğum filmler önerildi hep. O yüzden pek ilgi çekmiyor konu. :/Kimseye illa niye izlemiyorsunuz demiyorum, beni yanlış anlamayın. Ama böyle kendim çalıp kendim oynuyormuşum gibi oluyor biraz. (Yorumu yazdığımda tek yorum vardı.) Hani böyle olacaksa kapatsak daha iyi olabilirdi. (Kendimi trip atan Türk kızı gibi hissediyorum şu an. )
Bilindik meşhur filmler olsa anlamı olmaz ki. Çok basit bir örnek vereyim. Atıyorum biri Hababam Sınıfı'nı önerdi. Bu filmi kulüpte izlemeyen yoktur. Hani tekrar izlemek ne kadar anlamlı olurdu bilmem.Sen de haklısın ne diyebilirim. Biraz daha genele hitap eden filmler olsa konu çok canlı olur mesela. Önerdiğim film dahil nerede adını duymadığımız entel dantel filmler varsa onlar öneriliyor. Korku yok, serili filmler yok, bilindik meşhur filmler yok, marvel yok vs. o yok bu yok şu yok. Bunlarında etkisi var biraz. Şahsen adını ilk defa duyduğum filmler önerildi hep. O yüzden pek ilgi çekmiyor konu. :/
Pazar gününü bekliyorum o vakit Mercury-sanHmmm, neyse @YAOLH zaten benim fake hesabım. Oradan o tarz bir film öneririm artık.
Şaka bir yana, @YAOLH çok uzun bir süredir ortalarda yok. Yine gelemeyecek muhtemelen. İçimden bir ses bir sonraki üye istediğiniz tarzda bir şey önerecek diyor.Pazar gününü bekliyorum o vakit Mercury-san
Onu izlemeyen kalmış mıdır peki?2 kişi daha kendini feda etsin yüzüklerin efendisi serisi yapalım hadi
3-5 senede bir açıp maratonu yapılmalı. Hem başkalarıyla izlemekte eğlenceliOnu izlemeyen kalmış mıdır peki?
Sırası gelen üyeler kendini feda etse bana uyardı aslında. Ama pek feda edeceklerini sanmıyorum.3-5 senede bir açıp maratonu yapılmalı. Hem başkalarıyla izlemekte eğlenceli
Pazar kaos olacak anlaşılan Şimdiden söylemek lazım bir sonraki üye dostumuza.Şaka bir yana, @YAOLH çok uzun bir süredir ortalarda yok. Yine gelemeyecek muhtemelen. İçimden bir ses bir sonraki üye istediğiniz tarzda bir şey önerecek diyor.
Onu izlemeyen kalmış mıdır peki?
Yüzük olmasın lütfen. Gece yatarken orc sesleri kulağımda çınlıyor sonra2 kişi daha kendini feda etsin yüzüklerin efendisi serisi yapalım hadi