Yeni, büyük bütçeli bir film. Çoğu kişi izlemiştir tekrar izlesem diyeyim zaten izleyeli 4 ay olmamştır. Diğer film bunlardan farklıysa onu secebilirsin.@Mercury senden cevap gelmedi diye söylüyorum artık; Ready Player One
Ooo iyiymiş. İzlemeyi düşünüyordum zaten. Güzel seçim.@Mercury senden cevap gelmedi diye söylüyorum artık; Ready Player One
Diğeri neydi?@Mercury senden cevap gelmedi diye söylüyorum artık; Ready Player One
İsterseniz değiştirebilirim bunu bende izledim ama bence çoğusu izlememiştirYeni, büyük bütçeli bir film. Çoğu kişi izlemiştir tekrar izlesem diyeyim zaten izleyeli 4 ay olmamştır. Diğer film bunlardan farklıysa onu secebilirsin.
Öbürüde The Call dı böyle aksiyon gerilim tarzı ama onu izlemedimDiğeri neydi?
Ula gına geldi bilim kurgudan
Yok mu şöyle, Bresson, Carax, Haneke, Ozu, Bela Tarr, Bergman vs önerecek olan
TeşekkürlerOoo iyiymiş. İzlemeyi düşünüyordum zaten. Güzel seçim.
Satantango önerelim de kulüp üyeleri bizi kessin :dDiğeri neydi?
Ula gına geldi bilim kurgudan
Yok mu şöyle, Bresson, Carax, Haneke, Ozu, Bela Tarr, Bergman vs önerecek olan
2-3 kişi sonunu getirir bence. Umutluyum klüpten.Satantango önerelim de kulüp üyeleri bizi kessin :d
http://www.korsanfan.com/konu/fantastik-canavarlar-grindelwaldın-suçları.7399/Grinweld in suçları mı neyse güzel mi? Ona göre izleyeceğim.
İzleyip beğendiğim bir tane var izlemeyip çok tavsiye edilen bir film var hangisi sence
Pardon, dönemedim. Çok izlenen bir film mi bu? Ben her türlü izlemedim gerçi.@Mercury senden cevap gelmedi diye söylüyorum artık; Ready Player One