Nazım Yılmaz'ı Nazım Hikmet diye okudum. Yarım saattir böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini düşünüyorum."İspanya'da Yağmur"u İlker Canikligil, Nazım Yılmaz ve Veysi Sala ile birlikte izlemek ve onların da yorumunu dinlemek isteyenler buyursun:
O da olur. Milleti etiketleyip, video ile ayrı mesaj atsana. Belki izlemek isteyen olur.Nazım Yılmaz'ı Nazım Hikmet diye okudum. Yarım saattir böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini düşünüyorum.
"İspanya'da Yağmur"u İlker Canikligil, Nazım Yılmaz ve Veysi Sala ile birlikte izlemek ve onların da yorumunu dinlemek isteyenler buyursun:
Peh, sen de yapabilirdin.O da olur. Milleti etiketleyip, video ile ayrı mesaj atsana. Belki izlemek isteyen olur.
Telefondan uğraşmayayım dedim yav.
Telden yaptım da sorun yok, listeyi de istemeden ezberledim zaten.Telefondan uğraşmayayım dedim yav.
Sen telden uğraştıysan sank yu.
Sadece ben etiketleyince olmuyor sanırım ama değil mi? Bazen ben etiketlendiğimde de bildirim gelmiyor çünkü.Çoklu etiketlerin bildirimi gelmiyor. @Mercury
Çoklu olduğunda ben hiç almadım bildirim. Beyhude uğraşıyorsun cicim.Telden yaptım da sorun yok, listeyi de istemeden ezberledim zaten.
Sadece ben etiketleyince olmuyor sanırım ama değil mi? Bazen ben etiketlendiğimde de bildirim gelmiyor çünkü.
Sen almıyorsun diye başkaları da almıyor mu sandın, peh!Çoklu olduğunda ben hiç almadım bildirim. Beyhude uğraşıyorsun cicim.
Alıyor muydunuz? Kendimi 2. sınıf hissettim.Sen almıyorsun diye başkaları da almıyor mu sandın, peh!