Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Figarland Garling

Bu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 42 47.7%
  • Sevmem.

Kullanılan: 46 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    88
Kendini korumaktan aciz, aç, susuz ve silahsız bırakılmış kadın, çocuk, yaşlıları ellerindeki son derece güçlü silahlar, teknolojiler ve korumalar eşliğinde avlayarak eğlence düzenleyenlerin şampiyonu olarak ün yapmış bir şerefsiz olduğunu unutmuştuk Garling'in.

Bu adam rezil biri. @Kuroro @Montana
Wg köpekliği yapıp bu tür namussuzluklara bulaşmamış 3-4 kişi anca vardır.

Kendini korumaktan aciz, aç, susuz ve silahsız bırakılmış kadın, çocuk, yaşlıları ellerindeki son derece güçlü silahlar, teknolojiler ve korumalar eşliğinde avlayarak eğlence düzenleyenlerin şampiyonu olarak ün yapmış bir şerefsiz olduğunu unutmuştuk Garling'in.

Bu adam rezil biri. @Kuroro @Montana
Senin bayıldığın Sakazuki hükümet ajanlarının bile gitmesine izin verdiği çoluk çocuk dolu gemiye çiçek atmıştı zaten değil mi? Luffy’nin abisini kurtarmak için bencilce saldığı it kopuğun şu an kaç masumun kanına girmiştir düşünemiyorum bile.

"Pislikleri koruyan bir kişi pislikten daha aşağılıktır" lafını kendine söylemiyorsa,karakterin bir ters köşe olayı yoksa at çöpe gitsin.Karizmatik falan da değil.

Saçma sapan saçı sakalı var.Tasarım çöp.Op okuyup şekilci olmamak imkansız.Serinin yarısı ucube.

Senin bayıldığın Sakazuki hükümet ajanlarının bile gitmesine izin verdiği çoluk çocuk dolu gemiye çiçek atmıştı zaten değil mi? Luffy’nin abisini kurtarmak için bencilce saldığı it kopuğun şu an kaç masumun kanına girmiştir düşünemiyorum bile.
Akainu'ya bayılmıyorum. Ama aralarında fark var. Bu adamın eylemleri şu an hiçbiriyle kıyaslanmaz. Sapıkça eylemler gerçekleştiren biri çıktı adam.

garling melek gibi adam değil işin sonunda kutsal ejderlere saygı duyuyor karakterin merak uyandırma sebebi havası ve sağlam bi villian olarak beklenmesinden kaynaklı ekstra olarakta bu adam god valleyde muhtemelen baya iş yapmış güç olarak garp wb roger sengoku lvl olduğu kanaatindeyim büyük adam çok güzel hikayeleri çıkabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık