Mihawk Cuma saat 17:52'de #131 Montana dedi ki: Animede reisin karizmasını verememiş çapsızlar. Aura @Mihawk Genişletmek için tıkla ... Sevemiyorum niyeyse bu adamı.
Montana dedi ki: Animede reisin karizmasını verememiş çapsızlar. Aura @Mihawk Genişletmek için tıkla ... Sevemiyorum niyeyse bu adamı.
Montana Cuma saat 17:53'de #132 Mihawk dedi ki: Sevemiyorum niyeyse bu adamı. Genişletmek için tıkla ... Shanks’ın babası diye mi?
Mihawk Cuma saat 17:53'de #133 Montana dedi ki: Shanks’ın babası diye mi? Genişletmek için tıkla ... Belki ondandır.
Skywalker Cuma saat 22:58'de #135 Gücünü her gün antrenman niyetine avladığı tavşanlara* borçlu. *köleler
Woodie Dün 01:08 da #136 Montana dedi ki: Shanks’ın babası diye mi? Genişletmek için tıkla ... Bu bilgi nerede geçiyor
Montana Dün 01:29 da #137 Woodie dedi ki: Bu bilgi nerede geçiyor Genişletmek için tıkla ... Böyle bir bilgi yok, sadece popüler bir teori.
Woodie dedi ki: Bu bilgi nerede geçiyor Genişletmek için tıkla ... Böyle bir bilgi yok, sadece popüler bir teori.
Excessum Dün 09:40 da #138 Ayıptır söylemesi adam tam şebeğe benziyor. Ama yine de Oda bu adam için çok güçlü dedi. Saygılarla şebek reis...
Ayıptır söylemesi adam tam şebeğe benziyor. Ama yine de Oda bu adam için çok güçlü dedi. Saygılarla şebek reis...