amaneden Dün 23:40 da #401 Geçen gün Sorloth çıkar çıkmaz gol olmuştu. Aynı performansı bekliyorum şimdi. Edit: Hyeon-Woo çok iyi bugün.
Geçen gün Sorloth çıkar çıkmaz gol olmuştu. Aynı performansı bekliyorum şimdi. Edit: Hyeon-Woo çok iyi bugün.
Count Alucard Bugün 09:40 #402 Haftayı 30 puanla kapatacağız diyen totemci arkadaşları 60ları 70leri görmüş. Totem yapandan 30 puan silinsin. Böyle iş mi olur arkadaş?? Bu arada son 16'da bütün takımı değiştirebiliyor muyuz ben mi yanlış anladım?
Haftayı 30 puanla kapatacağız diyen totemci arkadaşları 60ları 70leri görmüş. Totem yapandan 30 puan silinsin. Böyle iş mi olur arkadaş?? Bu arada son 16'da bütün takımı değiştirebiliyor muyuz ben mi yanlış anladım?
Glorfindel Bugün 09:41 #403 Count Alucard dedi ki: Haftayı 30 puanla kapatacağız diyen totemci arkadaşları 60ları 70leri görmüş. Totem yapandan 30 puan silinsin. Böyle iş mi olur arkadaş?? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir durumda @justahuman ın küme düşürülmesi gerekir
Count Alucard dedi ki: Haftayı 30 puanla kapatacağız diyen totemci arkadaşları 60ları 70leri görmüş. Totem yapandan 30 puan silinsin. Böyle iş mi olur arkadaş?? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir durumda @justahuman ın küme düşürülmesi gerekir
Count Alucard Bugün 09:44 #404 Glorfindel dedi ki: Böyle bir durumda @justahuman ın küme düşürülmesi gerekir Genişletmek için tıkla ... Banlanması için yaptığım 3. talep yine geri çevrildi..
Glorfindel dedi ki: Böyle bir durumda @justahuman ın küme düşürülmesi gerekir Genişletmek için tıkla ... Banlanması için yaptığım 3. talep yine geri çevrildi..
amaneden Bugün 10:14 #405 Al Hilal ikilim oynayıp şov yaparsa talihsizlikleri unutup yeni bir sayfa açabilirim. Şans bu kez benim yanımda olur umarım...
Al Hilal ikilim oynayıp şov yaparsa talihsizlikleri unutup yeni bir sayfa açabilirim. Şans bu kez benim yanımda olur umarım...