Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Feng Shen Ji

Asıl kral çar Zi Shou'dur bu seride.
Büyük adamdı, idealistti ama biraz babası gibi mantıklı olması lazımdı. Yeterli güç olmadan karşı çıkmanın kesin ölüm getireceğini hesaplaması gerekiyordu. Biliyordur muhtemelen ama bu sefer de bile bile tüm krallığı yok etmiş oldu. Ama Zi shou reyizin Gui Muyu dilimlediği sahneleri okumanın verdiği zevki hiçbir şey vermiyor. :)
 
O araya WByi de koyacaksin degil mi illa. Ne güzel Nitian Iciryu diye getirmişin WByle niye bitiriyon. Baba kompleksi nedeniyle savaş çıkardı bir sürü adamın ölümüne yol açtı. İçiryu reyiz öyle mi, Midoranın yanina barış teklifi için gitti reyiz, :)
Senin OP nefretin bazen objektif yönüne ket vuruyor Mahir. Misal bana göre de en iyi Manga ‘Toriko’ fakat OP da gerek gizem gerek süreklilik olarak çok iyi bir seridir. WB gibi makam mevki ile uğraşmayıp ki serinin en güçlü adamıdır, aile kurma hayalinin peşinde koşan, yoldaşları için ölüme giden birisi gerçek anlamda ‘BABA’ kelimesini hak eder.
 
@King bunu da listenin başlarına al en kısa vakitte tüket. Gerekirse sanal dilencilere ayırdığın vakti komple iptal et bu esere odaklan.
Tamamdır bunu da listeye ekleyeyim, tavsiye için sağol. Bu kadar kişi beğeniyorsa iyidir herhalde. Yalnız sanal dilenci demek yakışmadı ama adam gibi adamlarda var orada.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık