Bir başka Cyber Dragon çağırıyorsun onun üzerine direk geliyor.3 taneye kimse uğraşmaz yaygın kullanılıyordu bir ara.Çağrılma koşulu biraz ağır ama özel bir kartla çağrılabiliyor galiba. 3 tane 6. seviye ışık makine kartı falan gerekiyor.
Bir başka Cyber Dragon çağırıyorsun onun üzerine direk geliyor.3 taneye kimse uğraşmaz yaygın kullanılıyordu bir ara.Çağrılma koşulu biraz ağır ama özel bir kartla çağrılabiliyor galiba. 3 tane 6. seviye ışık makine kartı falan gerekiyor.
Şöyle düşündüm 2 tane Cyber Dragon çağır sonra onlarla Cyber Dragon Nova çağır. Sonra Cyber Dragon Nova'nın özel yeteneğiyle Cyber Dragon Infinity çağır. Çok zor değilmiş.Bir başka Cyber Dragon çağırıyorsun onun üzerine direk geliyor.3 taneye kimse uğraşmaz yaygın kullanılıyordu bir ara.
Öyle zaten herkes öyle kullanır Nova isim aklıma gelmedi diğer yöntem amelelik kullandığına değmez.Şöyle düşündüm 2 tane Cyber Dragon çağır sonra onlarla Cyber Dragon Nova çağır. Sonra Cyber Dragon Nova'nın özel yeteneğiyle Cyber Dragon Infinity çağır. Çok zor değilmiş.
Nova ismi Infinity'nin üzerinde yazıyor zaten. Kolay çağırma yöntemi varken kimse öbür türlü uğraşmaz.Öyle zaten herkes öyle kullanır Nova isim aklıma gelmedi diğer yöntem amelelik kullandığına değmez.
5Ds Yugioh'un en çok sevilen serilerinden biridir, GX'i sevdiysen bunu daha çok seversin bence. Yugioh'a hakaret olan Arc-V serisidir bence.Fena nostalji oluyorum bu konuya. Zamanım olsa da yeniden izlesem. :/
5ds bu seriye bir hakarettir ayrıca. Ondan sonra bırakmıştım izlemeyi. :/
Ben niye nefret ettiğimi hatırlıyorum ki o zaman. :/ 14-15 yaşında falan olmam lazım izlerken, o kadar ince zevkleri olan bir çocuk da değildim.5Ds Yugioh'un en çok sevilen serilerinden biridir, GX'i sevdiysen bunu daha çok seversin bence. Yugioh'a hakaret olan Arc-V serisidir bence.