Unknown
Dmc oynamamışsın sen ya. :/ Var mı Dante gibisi :/ Pers prensi de iyidir bak.Olabilir tabi. 2. favorim Prince Of Persia ve Alex Mercer. Codtaki Ghostta iyidir.
Dmc oynamamışsın sen ya. :/ Var mı Dante gibisi :/ Pers prensi de iyidir bak.Olabilir tabi. 2. favorim Prince Of Persia ve Alex Mercer. Codtaki Ghostta iyidir.
Ve mümkünse baştan sona oynayın ve 3. serinin gelmemesine ağlayın. Oyunda ki müthiş kurguya kendinizi kaptırdıktan sonra oyunuzu atın.http://www.korsanfan.com/forum/konu/3953-gordon-freeman
Okuyun, Gordon Freeman neden bu kadar mükemmelmiş anlarsınız.
İkinci ve Birinci oyunun Türkçe Dil desteği veya yaması var mı ? Birinci de bayaa ilerlemiştim de ne olduysa gerisini getiremedim.Ve mümkünse baştan sona oynayın ve 3. serinin gelmemesine ağlayın. Oyunda ki müthiş kurguya kendinizi kaptırdıktan sonra oyunuzu atın.
Heh işte Hellord ile anlaşamadığımız noktalardan biri.Morrigan ( Witch of the wilds )
Şu hayatta bütün oyunlarını en az 2 kere oynadığım ilk ve tek seri. Bulmacaları bazen çok eğlenceli olabiliyor. Episode 2 nin sonunda tripotları uçurmak çok eğlenceli idi. Birde bu oyunda Soundtarck diye birşey varki... tam aksiyon doruğa ulaştığında girer sende kendinden geçersin. Neyse benim half - life sevgim bitmez konunu kirletmiyimVe mümkünse baştan sona oynayın ve 3. serinin gelmemesine ağlayın. Oyunda ki müthiş kurguya kendinizi kaptırdıktan sonra oyunuzu atın.
Steamden satın alacaksan hepsinde var diye biliyorum.İkinci ve Birinci oyunun Türkçe Dil desteği veya yaması var mı ? Birinci de bayaa ilerlemiştim de ne olduysa gerisini getiremedim.
Oy verdiğin oyun karakterinin neden senin için favori olduğunu söylemek kirletmek olmaz sanırım.Şu hayatta bütün oyunlarını en az 2 kere oynadığım ilk ve tek seri. Bulmacaları bazen çok eğlenceli olabiliyor. Episode 2 nin sonunda tripotları uçurmak çok eğlenceli idi. Birde bu oyunda Soundtarck diye birşey varki... tam aksiyon doruğa ulaştığında girer sende kendinden geçersin. Neyse benim half - life sevgim bitmez konunu kirletmiyim