Nami'nin sınıfta kalma gibi bir durumu olamaz. Serinin kadın ana karakteri. Luffy'den sonra en çok görünen karakter(2 sene hiç görünmemesine rağmen)Bence de gerekli ama 15 şık sınırı var diye biliyorum, o yüzden onlar sınıfta kalmış gibi gözüküyor.
Nami'nin sınıfta kalma gibi bir durumu olamaz. Serinin kadın ana karakteri. Luffy'den sonra en çok görünen karakter(2 sene hiç görünmemesine rağmen)Bence de gerekli ama 15 şık sınırı var diye biliyorum, o yüzden onlar sınıfta kalmış gibi gözüküyor.
Öyle düşününce birçok karakterin daha olması lazım. Misal Usopp ancak şık sınırı eli kolu bağlıyor. Burda da moderatörler kendince seçim yapmışlar. Ha tabi senin düşüncene de bir şey demiyorum, sadece moderatörler burada çok tutulduklarını düşünülen karakterleri koymuşlar. Yoksa bende Nami'yi, Robin ve benzeri kadın karakterler görmek isterimNami'nin sınıfta kalma gibi bir durumu olamaz. Serinin kadın ana karakteri. Luffy'den sonra en çok görünen karakter(2 sene hiç görünmemesine rağmen)
Kadın karakterler için de bir anket açılabilir. Belli bir süre sonra da iki anketteki en çok oy olan karakterleri bir ankete ekleyip oy verilebilir. Olmazsa ankette değişiklik yapılabilir çözüm olarak.Abi kadın yok ankette ya, ekleyin 3-5 tane.
Çok zor değil aslında çok basit, dondurma mı yoksa cola mı? 1 tanesini alacak paran var, öyle düşün.Tek seçim bence iyi değil. Şöyle düşün ben Shanks'ı 100 seviyorum Luff'yi 95 Zoro'yu 90 bu durumda Shanks diycem ama içim bir yandan da Luffy'e gidecek. Forumun genelide Luffy ve Zoro diye ayrılacağı için daha az realistik olacağını düşünüyorum
Forumun ne diyeceğini bilmem ama tek seçimim varsa ShanksÇok zor değil aslında çok basit, dondurma mı yoksa cola mı? 1 tanesini alacak paran var, öyle düşün.

Şuana kadar 5 anket yapılmış, sırasıyla;Resmî anketi de bilen varsa atsın merak ettim?