Göğüslerinin kafam kadar olması da var Oda'nın kadın karakterleri metalaştırmasından nefret ediyorum.Gidip gelip kawai diyişi
Göğüslerinin kafam kadar olması da var Oda'nın kadın karakterleri metalaştırmasından nefret ediyorum.Gidip gelip kawai diyişi
Sadece Oda'da yok bu. Got'ta her yardıma bedenini teşekkür eden Khaleesi var. Burada da sexist çizimlerin tanrısı Oda. Karizmatik, senpatik kadın için en kolay yol.Göğüslerinin kafam kadar olması da var Oda'nın kadın karakterleri metalaştırmasından nefret ediyorum.
Aslında OP'ta bu balonlardan daha güzel kadın karakterler var ama varsa yoksa gereksiz silikonlara tapılıyor. Sanki koskoca seride 2-3 tane kadın varmış gibi hep onlar güzel, hep onlar harika. Başka kadın yok sanki serideSadece Oda'da yok bu. Got'ta her yardıma bedenini teşekkür eden Khaleesi var. Burada da sexist çizimlerin tanrısı Oda. Karizmatik, senpatik kadın için en kolay yol.
Terim iyiymiş Robin serinin en kaliteli kadınlarından bence. Ama Oda git gide çizgisini bozuyor.Aslında OP'ta bu balonlardan daha güzel kadın karakterler var ama varsa yoksa gereksiz silikonlara tapılıyor. Sanki koskoca seride 2-3 tane kadın varmış gibi hep onlar güzel, hep onlar harika. Başka kadın yok sanki seride
Bu arada ''gereksiz silikon'' terimini de ne zamandır kullanmak istiyordum ama olay çıkar diye kullanmıyordum. Hazır konusunu da bulmuşken kullanayım dedim.
Düşündüm düşündüm bu bayanlara nasıl bir isim bulabilirim diye aklıma bu geldi Serinin gidişatı için oldukça önemli bir karakter bunun farkındayım ama dediğin gibi karakteri ön plana çıkarmak yerine vücudunu ön plana çıkarıyor. Karakterleri cinsel obje yaptı resmen ve bu da beni çok rahatsız ediyor.Terim iyiymiş Robin serinin en kaliteli kadınlarından bence. Ama Oda git gide çizgisini bozuyor.
Satış politikası; liseli ecchi manga ile Oda'nın bu yaptığı arasında fark yok.Düşündüm düşündüm bu bayanlara nasıl bir isim bulabilirim diye aklıma bu geldi Serinin gidişatı için oldukça önemli bir karakter bunun farkındayım ama dediğin gibi karakteri ön plana çıkarmak yerine vücudunu ön plana çıkarıyor. Karakterleri cinsel obje yaptı resmen ve bu da beni çok rahatsız ediyor.
Aynen öyle ne yazık ki :/Satış politikası; liseli ecchi manga ile Oda'nın bu yaptığı arasında fark yok.