Kitabı okuyanların çoğu pek sevmez onu, sevenlerin de büyük çoğunluğu onu favorisi saymaz. E forumda da bolca kötüledik zamanında, bir etkisi olmuş demek.Arya baya oy almış da Khaleesi geride kalmış,forumda pek seveni yok galiba.Ama forum dışında baya bir kitlesi var gibi görünüyor.
Sonradan biraz antipatikleşti ama sevilmemesi garip.Neyse daha fazla deşmeyim spoiler görmek istemiyorum elim kayar falan açarım.Kitabı okuyanların çoğu pek sevmez onu, sevenlerin de büyük çoğunluğu onu favorisi saymaz. E forumda da bolca kötüledik zamanında, bir etkisi olmuş demek.
Son sezondaki bir cok davranisi karakterden soguttu. Khaleesiden sebep seriye baslamistim ama su an benim icin bi hayalkirikligina dönüstü, sevilesi bir cok karakter oldugu icin de eski fanlari tarafindan geri plana itildi.Sonradan biraz antipatikleşti ama sevilmemesi garip.Neyse daha fazla deşmeyim spoiler görmek istemiyorum elim kayar falan açarım.
Son kitapta zaten iyice azıttıKitabı okuyanların çoğu pek sevmez onu, sevenlerin de büyük çoğunluğu onu favorisi saymaz. E forumda da bolca kötüledik zamanında, bir etkisi olmuş demek.