Cidden çok kötü oyuncu seçmişler adama, 8. sezonda da heralde tek yediği sahneyi görürüzKırıcı oluyorsun ama
Rhaegar Targaryen'ın üstüne bir dizi şart
Cidden çok kötü oyuncu seçmişler adama, 8. sezonda da heralde tek yediği sahneyi görürüzKırıcı oluyorsun ama
Hotah çok güçlü bir profil çiziyor fakat henüz çok göstermedi kendisini, yeni çıkacak kitapta şov yapacaktır bir savaşçı olarak bence de ama bunun dışında neyini sevdin merak ettim Martin karakteri çok fazla derinlemesine işlemediğinden soruyorumAreo Hotah.
Betimlemesi ve bağlılığı çok hoşuma gitti. Yeni kitapta en çok merak ettiğim karakter.Hotah çok güçlü bir profil çiziyor fakat henüz çok göstermedi kendisini, yeni çıkacak kitapta şov yapacaktır bir savaşçı olarak bence de ama bunun dışında neyini sevdin merak ettim Martin karakteri çok fazla derinlemesine işlemediğinden soruyorum
Bana Robert'in gençliğini hatırlattığından ilgimi çekti gençliği derken Hotah genç değil tabi ama Robert kadar güçlü bir savaşçı çıkabilir koca bir baltayla savaşacak kadar güçlü karakter az seride bu yüzden merak ediyorum bende ama en çok onu sevmem için yeterli değil Tyrion gibi ilgi çekici bir kişilik değil düz bir adamBetimlemesi ve bağlılığı çok hoşuma gitti. Yeni kitapta en çok merak ettiğim karakter.