En sağlam finisherlardan.
2009 daki küçük ben için söylenebilecek en ağır söz xd Yıldan kazandın yoksa 9 yaşındaki bebe otobüs bileti almıştı şimdiye hsjshjshsCm Punk'cıyız biz
CM Punk’a kafes dövüşünde kaybedip WWE’yi bırakmıştı izlerken ağlamıştım ağır fanıydım bende çocukken. Evde hala Jeff Hardy kolyem duruyordurŞıklarda jeff hardy nin olmaması üzdü. Arkadaşımı dövecek kadar fanıydım biliyon hsjshjshsjs
Hayatımdaki en travmatik olaydır. Wwe konusu görünce tetikleniyorum anlatayım.CM Punk’a kafes dövüşünde kaybedip WWE’yi bırakmıştı izlerken ağlamıştım ağır fanıydım bende çocukken. Evde hala Jeff Hardy kolyem duruyordur
Bir senden dayak yemem eksikti zaten tam takımı tamamlardım tüh üzüldüm şimdi xD2009 daki küçük ben için söylenebilecek en ağır söz xd Yıldan kazandın yoksa 9 yaşındaki bebe otobüs bileti almıştı şimdiye hsjshjshs
Sonra tekrar döndü WWE’ye abisiyle fakat bir baltaya sap olamadı dönünce. Yine ayrıldı.CM Punk’a kafes dövüşünde kaybedip WWE’yi bırakmıştı izlerken ağlamıştım ağır fanıydım bende çocukken. Evde hala Jeff Hardy kolyem duruyordur
Muhtemelen bir yemek ısmarlayıp geri gönderirdin evime hshshjsjajsjajBir senden dayak yemem eksikti zaten tam takımı tamamlardım tüh üzüldüm şimdi xD
O zamanlar vardı. Hâlâ var. :/O zamanlar feci uyuşturucu problemi vardı. Zaten gönderecekti WWE. Cm Punk ile olan feudunda hikayeye yedirdiler ayrılmasını.