Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Favori 2. El Alım Satım Uygulamanız

En iyi uygulama hangisi

• Sahibinden

Kullanılan: 1 50.0%
  • Letgo

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gardrops

Kullanılan: 0 0.0%
  • Dolap

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Selam arkadaşlar hepinizin elinde illaki maddi değeri olan kullanmadığınız eşyalardan kazanç sağlama fikri ve bunları satmak için kullandığı siteler olmuştur .

Sizce bu konuda en iyi uygulama veya site hangisi ve neden?

1.Sahibinden

Bı zamanlar sektörün tek sahibi konumundaydı metin 2 hesaplarını bile buradan satabiliyorduk.Letgo dan sonra bı ilgisizlik yaşandı gibi ama hâlâ en çok rağbet gören sitelerden

2.Letgo

3.Gardrops

4 Dolap

Trendyol'a ait bir 2. El alım satım uygulaması

Şu an güncel olarak Dolap uygulamasını kullanıyorum.
Öncelikle 2.el eşyaları satmakla başladım daha sonra baktım gayet Trendyol veya N11 de dükkan açar gibi ürünleri detaylı listeleyip reklamını yapıp satabiliyoruz ben de hobi olarak başlığım doğaltaşları satmaya başladım .

%15 komisyon,250 TL üzeri alışverişte ücretsiz kargo olunca biraz can sıkıyor satıcı olarak .Kargo bedelini ödemek istemiyorsanız alıcıya açıklamada belirtmeniz gerekiyor .
Özel mesaj durumu yok konuşmalar ürünün altında herkesin görebileceği şekilde oluyor.Eğer tel no, face insta hrsabı gibi bilgiler verirsen uygulama otomatik olarak siliyor .
Fazlaca anlatırdım ama eğer orjinal ürün fikriniz yoksa pek bir kazancı yok yani eliniz iş tutuyorsa girişmeyin derim .Mallar elinizde kalır veya aldığınızıj yarısına bile zor gider

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık