Sonunda ne olacak bilince tadı olmuyor. Yani tahmin etmek zor değil. Zaten başrolde İskandar mı var Arthuria mı ben tam anlamadım. Olduğu her bölümde şov yapıyor İskandar.Adam kral ya İskender kazansın savaşı![]()

Sonunda ne olacak bilince tadı olmuyor. Yani tahmin etmek zor değil. Zaten başrolde İskandar mı var Arthuria mı ben tam anlamadım. Olduğu her bölümde şov yapıyor İskandar.Adam kral ya İskender kazansın savaşı![]()
11. bölüm yayınlandı dün(Dün oldu artıktürkce alt yazısı varsa ızleyebılırım ve yenı mı basladı bu anıme
Türkçe altyazı ilk mesajdaki arkadaşın blogun da var tanıtımı bir okusaydın keşketürkce alt yazısı varsa ızleyebılırım ve yenı mı basladı bu anıme
Sen izlede 11. bölümü görecem ben seni. Adam krallığın kitabını yazdı.Gilgamesh varken hala İskender diyenler var ya.Bir an önce bitsinde şu dvdleri çıksın ve sansürsüz bi şekilde izleyelim.
Ilgaz artık gerçek kralı görmüş bulunuyoruz Gilga falan yalan olduGilgamesh varken hala İskender diyenler var ya.Bir an önce bitsinde şu dvdleri çıksın ve sansürsüz bi şekilde izleyelim.