Kıskançlık diyoruz halk arasında buna.Başlamadan çamur atmaya başlarlar. Sonra okumazlar sözde ama bizden iyi takip ederler.![]()

Kıskançlık diyoruz halk arasında buna.Başlamadan çamur atmaya başlarlar. Sonra okumazlar sözde ama bizden iyi takip ederler.![]()
Efsane yorum![]()
![]()
+1 Fairy Tail o kadar derin bir seriydi ki bir bölümü anlayabilmek için en 3 kere okumak gerekiyordu. Hatta ayda bir baştan okuyordum ve her okuyuşumda başka şeyler keşfediyordum. O kadar dolu dolu bir seriydi ki takip etmesi güçleşince çamur atmaya başladım. Bu da itirafımdır evet.Başlamadan çamur atmaya başlarlar. Sonra okumazlar sözde ama bizden iyi takip ederler.![]()
Aynen. Harbiden de öyle. Adam yemeyi geçmiş direk kopyala yapıştır yapmış resmen. Tutacağını pek zannetmiyorum açıkçası. Yine dandik bir ecchi serisi olur
Şaka bir yana ben ilk etapta tanıtım amaçlı yeni serideki karakterlere Fairy Tail karakterlerinin yüzünü çizmiş sandım. : o)
Diyecek bir şey yok adam kendinden yiyor. Ama fazla yemiş sanki. Bir de tutmazsa kendisinden bir şey kalmayacak geriye![]()
Ben kendimden çalınca laf ediyorsunuz.Duy bunları @amaneden![]()
Oo güzel oldu bu, kaliteli manga eksikliği kapanmış olacak böylece.![]()
Siz ciddimisiniz ya ? Ne acılar çektik biz bu yolda..@NALAKA ne güzel işte sıfırdan başlayacağız, gelsin teoriler. Yeni konu açmaya gerek var mı?