Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Nika OnePiece'nin zayıflaştırılmış Rustyrose'si diyebiliriz. O yüzden göül rahatlığıyla Rustyrose > op evreni :)

Rustyrose'nin büyüsü somutlaştırmaydı. Hayal ettiği her şeyi somutlaştırabiliyordu. Tabi yarattığı şey hakkında bilgi sahibi olması gerekliydi. Tek eksiği canlı yaratamazdı. Yarattığı canavalar bile aslında cansızdı ve çok çeşitli bir yaratma sahası gösterilmedi, pek üstünde durulmadı bu büyünün. Muhtemelen diğer kayıp büyüler gibi kullandıkça kullanıcıya zarar veriyordu. Başka da şartları olmalı çünkü baktığın vakit çok güçlü bir büyü. Bu haliyle yenilmez olmalı ki kullanıcısı öyle diyordu. Ama daha çok kalkan, kılıç, kendi vücudunda kanat, pençe çıkarma gibi şeyler yaptı. Tabi bu büyü çok uç gibi görünse de olay kullanıcıda ve mangaka da bitiyor. Benzer büyü Bliç'te Gremi de var ve serinin zirvelerinden.
100 year quest’te farklı özgün bir büyü çıktı mı? En son nerede kaldığımı unuttum mangada 80’lerdeydim sanırım.

100 year quest’te farklı özgün bir büyü çıktı mı? En son nerede kaldığımı unuttum mangada 80’lerdeydim sanırım.
Devam edersen simya şeklinde yeni bir güç sistemi ortaya çıkıyor. Esasen simya bir çeşit dönüştürme büyüsü gibi ama fazla güçlü bir şeydi çünkü simyada kişi kendi büyüsünü değil doğadaki maddeleri kullanabiliyordu. Bu sınırsız bir büyü gücü gibi düşünülebilir. Fiziken tükenmedikleri sürece simya kullanabilirler. Simya ile kendi boyutlarını yaratıp istedikleri gibi kontrol eden karakterler vardı.

Ama tabi favorim Luşi'nin yeni yıldız kıyafetleri.

• Aşk
Tepkiler: Sid
@Riful top listesi şu şekil mi? 100 year quest’i almadım.

1-Acnologia
2-Natsu
3-Zeref
4-Mavis
5-August
6-Irene
7-Gildarts

Bundan sonrasını bilemiyorum.

@Riful top listesi şu şekil mi? 100 year quest’i almadım.

1-Acnologia
2-Natsu
3-Zeref
4-Mavis
5-August
6-Irene
7-Gildarts

Bundan sonrasını bilemiyorum.
FT100'ü katarsam işin içinden çıkamam, katmasam bile bir sıralama yapmak imkansız ve hatta Maşima-sensei bile yapamaz. Çünkü çok fazla karakter ve her bir karakterin kendince özel güçleri var. Örneğin Erza için Dimaria'dan güçlüdür diyebiliriz ama Dimaria Erza'yı kolayca yenebilir. Çünkü Erza'nın Dimaria'nın zamanı durdurmasına bir cevabı yok. Bu çeşit bir çok durum var, sıralama yapamazsın.

Çok kaba bir liste şu şekilde çıkar.

1.Lig:Acnologia
2.Lig:Zeref, Ignia, Selene, Aldoron, Mercphobia, Viernes, Karafaris
3.Lig:Dogramag, Elefseria, Igneel ve diğer ejderhalar, İrene, August, Athena 1-2
4.Lig:Diğerleri

178. müthiş bölümün kapağı ile Maşima-sensei bizleri kalbimizden vurdu. Devamında ise şovunu yaptı. Bestie tanrılardan sonra gördüğümüz en güçlü karakterlerden biri, belki en güçlüsü. Natsu'nun onu yenmesi İgnia'ya karşı şansı olabileceğine işaretse öyle olmalı. Diğer tarafta ise şok edici bir olay yaşandı. Su Ejder Tanrısı'nın anahtarı varmış ve artık Luşi'nin. Luşi'nin çağırabileceği en güçlü şey bu artık. Gray garibim ise Viernes ile yüzleşmekte, gelecekte neler olacak bilinmez. Heyecan dorukta.

178. müthiş bölümün kapağı ile Maşima-sensei bizleri kalbimizden vurdu. Devamında ise şovunu yaptı. Bestie tanrılardan sonra gördüğümüz en güçlü karakterlerden biri, belki en güçlüsü. Natsu'nun onu yenmesi İgnia'ya karşı şansı olabileceğine işaretse öyle olmalı. Diğer tarafta ise şok edici bir olay yaşandı. Su Ejder Tanrısı'nın anahtarı varmış ve artık Luşi'nin. Luşi'nin çağırabileceği en güçlü şey bu artık. Gray garibim ise Viernes ile yüzleşmekte, gelecekte neler olacak bilinmez. Heyecan dorukta.
Yine bomba bir bölümle gelmiş Mashima. Okumak için sabırsızlanıyorum.

179. müthiş bölümde Maşima-sensei şov yaptı yine. Viernes'in altından gelen şiddetine tanık olduk. Altına çevirme ve simya yetenekleri sayesinde Viernes koca bir şehri ve canlıları altına çevirdi. Ejderha Tanrısı olmanın hakkını verdi. İşte tam bu esnada Gray umutsuzluk içinde boğuluyordu. Dehşete düşmüştü, gözlerine ve kalbine inanamıyordu. Çünkü koparılamaz bağlardan gelen gücü bir ejderha karşısında tökezliyordu. Bu nasıl olabilirdi? Evet, o bir ejder katili değildi. Ejder katili büyüsü olmadan bir ejderi nasıl yenebilridi ki? İşte bu noktada ortaya Ay Tanrı Ejderhası Selene, Gökyüzü Ejder Katili Wendi Marvell ve Exceed Prensesi Karla çıktı. Bu korkunç savaş 1 vs 4'e dönmüşken heyecan dorukta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık