Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Atomu parçala desen, sıfır fizik bilgime rağmen benim için daha kolay olurdu. FT'deki kadın karakterler arasında bir güç sıralaması yapmak, yıllar boyu sürecek olan uzun bir analiz gerektirir. Belki esere saygısızlık olacak ama talebin üzerine hızlıca üsütünkörü bir liste yapayım.

1.Sınıf: Selene 🩷 İrene 🩷 Karafaris 🩷 Wendi Belserion
2.Sınıf: Athena 🩷 Athena || 🩷 Erza 🩷 Misaki
3.Sınıf: Dimaria 🩷 Brandiş 🩷 Mirajane 🩷 Luşi 🩷 ve diğerleri...

Üzerine fazlaca düşünürsem değişebilir, ekleme çıkarma yapılabilir. Ama netice olarak en iyisini Maşima-sensei bilir.
Sınıflar ne ifade ediyor hocam ben baya eskiden izlemiştim seriyi şimdi wendy>erzamı ?

Sınıflar ne ifade ediyor hocam ben baya eskiden izlemiştim seriyi şimdi wendy>erzamı ?
Bazı karakterler diğerlerinden bariz üstün. Bunu ifade etmek adına sınıf dedim. Yani örneğin Selene ile Erza savaşamaz çünkü aradaki fark öyle böyle değil. Ancak bir grup gövüşü ile mümkün savaşmaları. Sınıfları ise kendi arasında sıralamak istemedim.

Senin bahsettiğin Wendi ile benimki bir değil. Sen Wendi Marvell'den bahsediyorsun. Onu yazacak olsam 3. sınıfa yazardım. Ancak Irene Belserion'un gücünü Wendi'ye verdiği Wendi Belserion formu en üst ligde yer alır. Gray, Natsu, Erza üçlüsünün ilkin yenemediği adamlarla eşit güçteki Neberu'yu tekleyip geçiyor. Üstelik Irene'nin asıl gücünün %1'ine bile sahip değilken Wendi bu adamla anca dövüşebiliyordu.

Ama artık Wendi Belserion yok, Wendi ile ayrıldılar. Wendi Belserion > Erza > Wendi Marvell.

Bazı karakterler diğerlerinden bariz üstün. Bunu ifade etmek adına sınıf dedim. Yani örneğin Selene ile Erza savaşamaz çünkü aradaki fark öyle böyle değil. Ancak bir grup gövüşü ile mümkün savaşmaları. Sınıfları ise kendi arasında sıralamak istemedim.

Senin bahsettiğin Wendi ile benimki bir değil. Sen Wendi Marvell'den bahsediyorsun. Onu yazacak olsam 3. sınıfa yazardım. Ancak Irene Belserion'un gücünü Wendi'ye verdiği Wendi Belserion formu en üst ligde yer alır. Gray, Natsu, Erza üçlüsünün ilkin yenemediği adamlarla eşit güçteki Neberu'yu tekleyip geçiyor. Üstelik Irene'nin asıl gücünün %1'ine bile sahip değilken Wendi bu adamla anca dövüşebiliyordu.

Ama artık Wendi Belserion yok, Wendi ile ayrıldılar. Wendi Belserion > Erza > Wendi Marvell.
Anime son bölümlerde vardı dediğin yer mantıklı hocam anladım saol

@Riful Alvarez düşük zorluk diyorum.

@Riful Alvarez düşük zorluk diyorum.
Spriggan 12 sadece güç olarak değil sahip oldukları büyülerle de korkutucu bir ekip. 12'sine gerek yok. Sadece Neinhart 'ı salalım aralarına. Kakuzu Haşirama'yı bildiği için Neinhart Haşirama'yı yaratır ve gider çayını kahvesini içer. Historia versiyonu daha zayıf olsa bile Haşirama hepsinden güçlüdür ama hadi yenemese bile diğer karakterlerden de epey güçlü adam çağrılabilir. Hanzo, Jiraiya, birçok kage derken Akatsuki ve destek ekibi sadece Neinhart'a kolay kaybeder.

sizce natsunun güncelde selenenin astları tarafından tokat yemesi ne kadar mantıklı nası bi güç ölçeği yapmak gerekiyor acnologıayı yenmede büyük rol oynamış bi adamın düştüğü durumlar komik birde sizce igneel ne kadar güçlüdür acnologıanın kolunu alabilmişti animede gözüken oğlu ıgnıa mıydı neydi ona yakınmıdır güç olarak (anime güncelim manga okumadım spoıler yersem np)

sizce natsunun güncelde selenenin astları tarafından tokat yemesi ne kadar mantıklı nası bi güç ölçeği yapmak gerekiyor acnologıayı yenmede büyük rol oynamış bi adamın düştüğü durumlar komik birde sizce igneel ne kadar güçlüdür acnologıanın kolunu alabilmişti animede gözüken oğlu ıgnıa mıydı neydi ona yakınmıdır güç olarak (anime güncelim manga okumadım spoıler yersem np)
Fairy Tail okuduğum süre boyunca tek bir şeyin farkına vardım o da karakterler arası güç kıyaslamanın ne kadar saçma olduğu.

FT'yi diğer şonenler gibi görmemek gerek. Büyü dünyasında güçlü olsun, zayıf olsun her karakter büyülerden etkilenebilir. Örneğin Freed kelime büyüsü ile bir şart koyuyor ve Natsu, Gajeel ve Makarov'u bir alana hapsedebiliyor. Fredd üçünden de zayıf ama üçünü birden hapsedebilecek kadar müthiş bir büyü yapabiliyor. Bu büyüyü ancak Levi gelip analiz ederek bozuyor.

Yani Natsu'nun Selene'nin astı olan Hakune'ye kaybetmesi bunun gibi. Hakune'nin gücü ruhsal bir sanat, büyüden farklı işliyor ve Natsu mayına basar gibi düşüp donuyor. Üstelik Hakune'nin buzu ateşle eritilemez olduğu için Natsu kaybetmiş oluyor. Natsu ve diğer tüm karakterler her cepheden zayıflatılmış bir Acnologia zar zor yendiler. Bunu da unutmamak gerek. Natsu hala daha diğer büyücüler gibi bir büyücü. Acnologia'yı bırakalım, Ejderha Tanrıları'na bile yakın değil.

Igneel tam olarak ne kadar güçlü bilemeyiz. Gerçekten gücünü gösterecek bir şekilde dönmedi, zayıflamıştı ama o haliyle bile kol alması büyük olay tabi. Ancak Acnologia açısından çok büyül bir olay değil. Tahminimce Ejderha Tanrıları kadar var ya da yoktur. Oğlu İgnia' ile benzer bir seviyede olsa zaten yeterli durumu açıklamaya.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık