Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Hmm Laxus iyileşicegine göre Lumen Historie denen şey ile geri dönecektir ve olayların sonunda lonca başkanı olucaktır.Zeref ve Acnologia belasından kurtulduktan sonra yeni krallıklarda bahsedilen yeni dönem başlıyacaktır.Bu yeni dönem olayını işallah dogru hatırlıyorumdur yeni biri lonca başkanı olunca yeni bir dönem başlıyacak davası vardı degilmi bu seride.

Salamander'in babasını göreceğiz haydi bakalım Acnologia ile başa çıkabilecek mi acaba.Hem ne olacak onca zamandır arıyordu bizimki, anime finaline doğru bulur diyordum ben.

thosy

Bence Igneel gelip ölecek. Natsu onun kanına bulanınca güçlenecek.

Igneel zaten Acnologia'dan güçlü olsa bunca yıl saklanmazdı. Şimdi gelip yenmesi çok saçma olur.

Bence Igneel gelip ölecek. Natsu onun kanına bulanınca güçlenecek.

Igneel zaten Acnologia'dan güçlü olsa bunca yıl saklanmazdı. Şimdi gelip yenmesi çok saçma olur.
İgneel tek başına gelmez heralde diğer ejderlerle birlikte gelir, Gajelle'e ayıp olmasın o da bekliyor onca zamandır:D

thosy

Ft'den bahsediyoruz değil mi ? Neden saçma olsun ?
Acnologia bütün ejderleri öldürmeye başladığında kimse durduramamıştı şimdi 3 ejder gelip durdurursa saçma olmaz mı?

Gelecekten gelen Roque "Acnologia herkesi öldürdü herşeyin hakimi o." demişti. 3-4 ejder bir olup öldürebilecek olsa geçmişte yaparlardı. Öldürememelerinin bir sebebi olmalı. Ekstra bir şey olması lazım yoksa öldüremeyecekler. Yoksa gelecekte öldürmüş olurlardı.

İgneel tek başına gelmez heralde diğer ejderlerle birlikte gelir, Gajelle'e ayıp olmasın o da bekliyor onca zamandır:D
Grandine ile Igneel'in arası iyi gibi görünmüyordu ama Metalicana'yı bilemicem. Umarım 3'ü birden gelir. :D

Acnologia orjinal ejderlerden değil azgın bir seri katilin kendini durduramayıp gittikçe azgınlaşarak ejdere dönüşmesi durumu, Igneel gibi ejderlerin bir baba bir dayı gibi gördüğü abimizin karşısında üstünlük kurmasını beklemem ben açıkcası. Acnologia başka bir haltsa bilemiyorum hatırladığım kadarıyla insandı bir zamanlar

thosy

Hadi bi yudum ateş yiyip şunu dövelim.
ARKADAŞLIĞIN GÜCÜ.Arkadaşlarıma dokunma :S Biz Ft'yiz.Akıl dolu geri dönüşler.Benim için çok fazla iyi.
Ejder büyüceleri serinin başından beri ateş, hava, demir vb. yiyip güçlerini tazeliyorlar. Bu büyü ilk baştan beri böyle tanıtıldı zaten. Senin hoşuna gitmiyor diye saçma olmuyor yani.

Ejder büyücülerinin bir diğer özelliği de duyguların ne kadar güçlüyse büyün de o kadar güçlü oluyor. Bu da serinin başından beri olan bahsedilen bir şey. Bunu ben de pek sevmiyorum ama büyü öyle tasarlanmış en baştan. Bu saçma dediğin şeyler mangakanın yarattığı evrende saçma değil.

Böyle şeyler saçma ise zaten bütün seriler saçma. Toriko, One Piece, Bleach, Naruto, Berserk etc. ne varsa saçma.

thosy

Bu tarz klişeler mutlaka olacak.Ama bu tarz saçmalıklarla olmasın lütfen be.FT şu saydığın seriler arasında en gereksiz ve okuyanı aptal yerine koyan geri dönüşleri ve power upları yapan seridir.Ondan sonra Naruto geliyor.
Op ise bu klişeleri en iyi işleyen Manga'dır ki bu yüzden lider zaten.
Ben de rahatsız oluyorum Natsu'nun zırt pırt gaza gelip milleti dövmesinden. Ama mangaka gücünü öyle tasarlanmış malesef... Bunun dışında senaryo olarak diğer shonenlerin pek arkasında değil. Arkada işleyen güzel bir senaryosu var, iyi bağlayabilirse "nakama power up"ına rağmen Bleach ve Naruto'yu geride bırakıcak bence...

Natsu, Gajel ve Wendy kaç yaşında? Ejderleri neden birden bire bıraktı bunları? Lucy'nin annesine ne oldu? Zeref? Lumen Historie? Yavaş yavaş açıklamaya başlasa da biz de rahatsalak. Ignel gelince bir şeyler öğrenicez umarım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık