Mangakaya bak Erza ve Gerard ikilisine bile böyle kıyak geçmediVay anasını sayın seyirciler olmaz diyordum ama sunitenefüs yoluylada olsa yeni bölümde açık bir öpüşme anı
Mangakaya bak Erza ve Gerard ikilisine bile böyle kıyak geçmediVay anasını sayın seyirciler olmaz diyordum ama sunitenefüs yoluylada olsa yeni bölümde açık bir öpüşme anı
Lucy var işteBu seride herkesin bir hatunu var gibi, ana karakterin var mı?
Yalnız bu serinin ana karakteri ne kadar öyle görünmüyorsa da Lucy. Kavga gürültü işlerinde Natsu ön planda olduğundan ana karakter Natsu gibi. Lucy ya düşman için gerekli parçadır yada dostları için onun haricinde fazla bir şeyi yok.Lucy var işte
Seride Lucy'nin Fairy Tail'e katılması ile başlıyor zaten.Yalnız bu serinin ana karakteri ne kadar öyle görünmüyorsa da Lucy. Kavga gürültü işlerinde Natsu ön planda olduğundan ana karakter Natsu gibi. Lucy ya düşman için gerekli parçadır yada dostları için onun haricinde fazla bir şeyi yok.
Ben sarı saçlı kızı kastetmiştim, onunki Natsu mu? Garip.Lucy var işte
Çıplak lucy ve natsu, çanın içinde kaç tur attılar ne çabuk unutulduBen sarı saçlı kızı kastetmiştim, onunki Natsu mu? Garip.
Bölümü izlemeyenler yanlış anlayacakÇıplak lucy ve natsu, çanın içinde kaç tur attılar ne çabuk unutuldu
Vallahi ben takip etmiyorum, bi' shounende böyle olması garip geldiÇıplak lucy ve natsu, çanın içinde kaç tur attılar ne çabuk unutuldu