Yok yav onu söyleyecek kadar da manyak değildir.Öyle midir yoksa???tam adamını çağırdın sen de, got diyebilir
Yok yav onu söyleyecek kadar da manyak değildir.Öyle midir yoksa???tam adamını çağırdın sen de, got diyebilir
Canı sağolsun KF reisin. One Piece bitince olacak şeyin özeti...Konunun ilk sayfası dedin de, ilk sayfaya yazan üyelerin hiçbiri şu an forumda değil. Ulan ne çarlar yedin be KF hey gidi hey
Ben One Piece diyorum.OP mu FT mi?Hangisi daha kötü karar veremiyorum. Sence @Gutts?
Savaş mı istiyorsun? Kapışmak istiyorsun?OP mu FT mi?Hangisi daha kötü karar veremiyorum. Sence @Gutts?
@raslan 'ı arada görüyorum da avatarı öyle değildi. O avatar gifti kız arkaya sıçrıyordu. Forum güncelleme yiyince dondu herhalde. Şuan profil resmi çok garip duruyor değiştir bir ara .s @raslanKonunun ilk sayfası dedin de, ilk sayfaya yazan üyelerin hiçbiri şu an forumda değil. Ulan ne çarlar yedin be KF hey gidi hey
Bence seven de sıkıntı vardır, evlat olsa sevilmez, al katarayı vur buna işte, bu ikisinin olduğu yerleri atlıyordum zaten, vasat mizahi çekilmiyordu.Ayrıca Sokka sevmeyen adamın da zevkler konusunda yorum yapması da komiktir.
Ne diyim @kekomancer 'a rakip çıktı.Bence seven de sıkıntı vardır, evlat olsa sevilmez, al katarayı vur buna işte, bu ikisinin olduğu yerleri atlıyordum zaten, vasat mizahi çekilmiyordu.
Sümme haşa, dedeme laf yok.Ne diyim @kekomancer 'a rakip çıktı.
Ayrıldığım yok yeni bitirdim seriyi yorumumu yaptım.konuya böyle atlayan üyeler genellikle''ft nasıl op tan iyi olabilir lan'' diyerek bir ftçöp support eşliğinde ayrılıyorlar.
FT big3 e göre çok daha zayıf bir shonen ama masalsı güzel bir evreni vardır. Zeref güzel çardır. Müzikleri god tier bu arada.Ayrıldığım yok yeni bitirdim seriyi yorumumu yaptım.